Cum obţii o întâlnire: cuvintele-cârlig folosite de femei şi bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
site matrimoniale

Ele ar trebui să se descrie drept „drăguţe”, în timp ce bărbaţii sunt sfătuiţi să concentreze descrierea lor pe pasiunile legate de sport.

Reprezentantele sexului frumos, aflate în căutarea jumătăţii lor, beneficiază de nişte sfaturi venite din partea bărbaţilor, îndeajuns de revelatoare. Astfel, în urma unui studiu care a analizat peste 12.000 de profile de pe site-uri matrimoniale, au fost descoperite cuvintele cele mai bune care trebuie folosite pentru a atrage un reprezentant sau o reprezentantă a sexului opus. 

Informaţiile arată că femeile care se descriu drept drăguţe, ambiţioase şi gânditoare au parte de cele mai multe conversaţii iniţiate de bărbaţi. Aceştia, la rândul lor, vor avea succes dacă menţionează o formă a sportului pe care o practică sau dacă se descriu drept perceptivi, pasionaţi şi optimişti. Şi cum aproape toată lumea pică de acord asupra importanţei simţului umorului, cuvântul „amuzant” stârneşte interesul ambelor sexe. 

Studiul mai dezvăluie faptul că femeile sunt mult mai interesate de felul în care bărbaţii se descriu, dar nu doar din punct de vedere fizic. În realitate, acestea vor judeca un reprezentant al sexului puternic în funcţie de cuvintele folosite de acesta şi nu după imaginea aleasă. Cuvintele folosite în profil au un impact mărit asupra deciziei femeilor de a intra în legătură cu un bărbat sau nu. Pentru bărbaţi, însă, acestea contează într-o măsură mai mică. Concluzia rămâne aceeaşi: în căutarea dragostei, cuvintele fac mai mult decât o imagine, fie ea şi perfectă. 

Top 10 cuvinte cu cârlig (femei/bărbaţi)

1. Drăguţă (+46%) / Formă fizică bună (+69%)

2. Ambiţioasă (+39%) / Ambiţios (+64%)

3. Grijulie (+30%) / Perceptiv (+63%)

4. Spontană (+30%) / Pasional (+54%)

5. Formă fizică bună (+22%) / Optimist (+44%)

6. Amuzantă (+21%) / Amuzant (+38%)

7. Îndrăzneaţă (+19%) / Spontan (+33%)

8. Optimistă (+17%) / Grijuliu (+21%)

9. Muncitoare (+17%) / Tandru (+17%)

10. Pasională (+16%) / Îndrăzneţ (+17%

Citeşte şi:

 

„Ne-am cunoscut pe Internet”. Cum încep poveştile moderne de dragoste

 

Internetul ajută, dar nu-ţi dă dragoste în traistă

 

Ce poze ar trebui să foloseşti pentru a-ţi găsi jumătatea pe Internet

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite