Peripeţiile unui bărbat care s-a dat drept femeie pe un site matrimonial

0
0
FOTO davidwygant.com
FOTO davidwygant.com

Un bărbat american, pe porecla lui de pe site-ul de întâlniri OKCupid „OKCThrowaway22221”, era de părere că site-urile matrimoniale sunt o alegere bună pentru femeile care vor să cunoască bărbaţi minunaţi, pentru a lega o relaţie.

Iniţial, „OKCThrowaway22221” a fost plăcut surprins de numărul uriaş de mesaje pe care le-a primit la doar câteva minute după crearea profilului fals, însă lucrurile au luat o altă turnură destul de repede.

„La început, am crezut că este amuzant şi ciudat totodată, dar m-am gândit că le voi spune, eventual, că sunt bărbat şi că m-am jucat puţin, însă pe măsură ce primeam mesaje (răspunsuri la mesajele pe care le-am dat eu sau altele noi- aproximativ 10 bărbaţi m-au contactat în decursul a două ore), natura mesajelor devenea din ce în ce mai iritantă. Unii dintre aceşti bărbaţi deveneau ostili atunci când le spuneam că nu sunt « interesată» de sex fără implicaţii, iar alţii, cu care începusem conversaţii normale, direcţionau numaidecât discuţiile înspre sex şi insistau să le trimit poze nud, deşi spusesem în repetate rânduri că nu vreau”, relatează curiosul bărbat.

„ Aş minţi dacă aş spune că acele lucruri nu m-au afectat. M-am gândit că ar fi amuzant, că voi face acest lucru şi apoi voi spune « hahaha, fraierilor, sunt bărbat şi mi-am bătut joc de voi», dar cele două ore în care am fost pe site m-au făcut să mă simt foarte prost şi foarte incomfortabil. Mi-am imaginat că voi primi câteva mesaje deplasate, dar în schimb am primit o rafală de mesaje din partea unor oameni care, la câteva minute după un simplu salut, îmi spuneau lucruri care mi-au lăsat un gust foarte amar”, adaugă acesta, dezgutat de lucrurile pe care bărbaţii le spun femeilor pe aceste site-uri.


FOTO thethingsilearnedfrom.com

Mulţi ar spune că pe site-urile de întâlniri online înâlneşti doar astfel de persoane, însă alţii ar susţine că acestea sunt o modalitate foarte bună de a cunoaşte alţi oameni şi de a-ţi explora preferinţele. Totuşi, numărul celor care consideră că aceste site-uri sunt un mediu potrivit pentru trimiterea unor mesaje cu conţinut explicit nu poate fi ignorat.

image

„OKCThrowaway22221” a conchis: „Am început să mă gândesc la faptul că femeile pot fi mult mai afectate decât bărbaţii când vine vorba de astfel de lucruri”.


  

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite