Cum cucereşti o femeie fără să scoţi un cuvânt: 7 moduri de a flirta care transformă un bărbat într-un adevărat Casanova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ridicarea sprâcenei este un alt indiciu că femeia este deschisă pentru a cunoaşte mai bine un bărbat. FOTO menshealth.com/Shutterstock
Ridicarea sprâcenei este un alt indiciu că femeia este deschisă pentru a cunoaşte mai bine un bărbat. FOTO menshealth.com/Shutterstock

Înainte de a seduce o femeie la un pahar de vorbă, bărbatul se poate asigura că i-a atras atenţia şi că aceasta a devenit interesată de el folosind limbajul nonverbal în favoarea sa, după cum explică un profesor în psihologie.

Profesorul de psihologie Joel Wade, care predă la Universitatea Bucknell din SUA, a prezentat şapte dintre cele mai eficiente metode de a flirta cu femeile, stabilite pe baza mai multor studii. Iată care sunt acestea, potrivit publicaţiei Men’s Health:

1. Faceţi-vă simţită prezenţa 

Atunci când sunteţi aşezaţi la masă, vă puteţi întinde braţul şi plasa pe un scaun liber de la aceeaşi masă. La bar, vă puteţi poziţiona braţele larg deschise şi întinse, rezemându-vă astfel de bar. Ambele mişcări sugerează controlul asupra spaţiului personal şi fizic, iar femeile interpretează aceasta ca pe un semn de dominanţă, o trăsătură cheie pentru sporirea atractivităţii.  

2. Atitudinea potrivită 

Bărbaţii care nu stau cu braţele încrucişate sunt percepuţi ca fiind mai atrăgători, mai activi şi mai convingători, arată un studiu în Evoluţia şi Comportamentul Uman.

3. Zâmbiţi mai puţin

Femeile percep zâmbetele largi şi dese drept semne care denotă mai degrabă feminitate şi timiditate, ambele trăsături părându-li-se neatrăgătoare la un bărbat, potrivit unui studiu apărut în publicaţia americană Emotion.   

4. Atingeţi-vă faţa

La fiecare câteva minute, vă puteţi atinge faţa sau prinde bărbia între degete. Aceste gesturi vor atrage atenţia asupra trăsăturilor voastre fizice cele mai masculine. Partea inferioară a feţei bărbăteşti se află în legătură directă cu nivelul de testosteron.   

5. Copiaţi-i mişcările

Mimaţi subtil modul în care gesticulează persoana pe care vreţi să o abordaţi sau felul în care îşi ţine băutura. „Oglindirea comportamentului unei persoane vă poate face mai atrăgător în ochii acelei persoane”, spune Wade. Aveţi însă grijă să nu exageraţi.

6. Aruncaţi priviri care îşi vor găsi "ţinta"

Bărbaţii care sunt foarte atenţi la tot ce se întâmplă în jurul lor şi care aruncă priviri în stânga şi în dreapta au mai multe şanse să aibă parte de contact vizual direct cu femeile, iar femeile le răspund mai bine bărbaţilor cu care au făcut deja schimb de priviri.  

7. Aşteptaţi semnalele din partea ei

Dacă v-aţi jucat bine toate cărţile, aleasa flirtului vostru vă va trimite, la rândul ei, semnalele mult aşteptate că este interesată. „Aşteptaţi ca ea să îşi vânture părul sau să şi-l aranjeze după ureche în timp ce vă priveşte”, mai spune Wade. Ridicarea sprâcenei este un alt indiciu că este deschisă pentru a vă cunoaşte mai bine.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite