Cum arată profilul online perfect: de ce trebuie să ţinem cont dacă ne dorim să ne găsim jumătatea pe internet VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un documentar care prezintă o serie de studii ştiinţifice despre profilurile de pe site-urile de dating dezvăluie cum să ne facem cel mai bun profil.

Într-un documentar doctorul Hannah Fry explică, pe baza unui site de dating experimental, cu mai multe niveluri de algoritmi, care sunt metodele prin care ne putem crea profilul perfect pe un astfel de site.

Doctorul Xand Van Tulleken, care nu a avut noroc în dragoste, a fost de acord să testeze site-ul pilot, creat cu ajutorul mai multor algoritmi similari cu cei ai site-urilor de dating OK Cupid, eHarmony şi Match.com.

Pentru crearea profilului perfect pe site-ul doctorului Hannah Fry, aceasta a oferit următoarele sugestii:

  • Alegeţi-vă un nume de utilizator care să înceapă cu o literă cât mai aproape de începutul alfabetului.
  • Nu fiţi drăguţi sau amabili: de exemplu, femeile preferă bărbaţii care dau dovadă de curaj şi au abilitatea de a se supune riscului. Acestora nu le plac persoanele submisive şi amabile.
  • Nu vă declaraţi amuzanţi, ci fiţi amuzanţi.
  • Daţi impresia că sunteţi activi, în profil: femeile sunt în căutare de bărbaţi care arată bine, dar care sunt şi amuzanţi şi activi, respectiv de cei care ies în oraş sau care călătoresc în diverse locuri.
  • Rugaţi un prieten să vă aleagă o fotografie de profil în care să arătaţi cel mai bine: un studiu testat pentru realizarea documentarului dezvăluie faptul că creierele noastre nu judecă întotdeauna corect care este cea mai reprezentativă fotografie a noastră.  
  • Zâmbiţi! Dacă zâmbiţi în fotografia de profil, aveţi mai multe şanse să vă găsiţi perechea deoarece creaţi impresia unei persoane agreabile.
Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite