Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: ce dorinţe ascunse le fac să ardă de plăcere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor. Femeile, ca şi bărbaţii, pot avea o imaginaţie bogată când vine vorba de plăceri sexuale. Dar care sunt acele dorinţe erotice secrete care le fac pe femei să-şi piardă minţile?

Fanteziile erotice, parte a sexualităţii umane, sunt considerate chiar şi în zilele noastre un subiect tabu, chiar dacă atât femeile, cât şi bărbaţii, au gânduri năstruşnice legate de amor. Unele preferinţe sunt similare şi, potrivit unui sondaj publicat de lovepanky.com, acestea sunt câteva din cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor.

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: fantezia violului

Una din cele mai comune fantezii erotice ale reprezentantelor sexului frumos implică actul sexual siluit. Acest lucru nu înseamnă, totuşi, că femeile îşi doresc să fie violate, însă puţină forţă şi dominaţie din partea iubiţilor într-un act sexual consimţit ar putea să le provoace senzaţii nebănuite.

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: sex în grup sau în trei

image

Această fantezie este destul de întâlnită atât în rândul femeilor, cât şi în rândul bărbaţilor. Fie că vorbim despre o petrecere de swingeri (n.r. -  în cadrul căruia se face schimb de parteneri), fie de o noapte pasională la care să se alăture şi un străin atrăgător sau o străină seducătoare, o astfel de experienţă este pe lista planurilor „sălbatice“ ale femeilor.  

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: sexul cu o altă femeie

Deşi nu toate femeile visează să aibă aventuri cu persoane de acelaşi sex, această fantezie este, totuşi, destul de populară. Unul din motivele pentru care reprezentantele sexului frumos vor să facă sex cu alte femei, în afară de curiozitate, este gândul că acestea din urmă ar şti exact cum să le atingă mai bine şi ce să facă pentru a le aduce la orgasm.

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: sexul în văzul lumii

Exihibiţionismul este, la rândul său, una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor. Sexul în public sau sexul „cu spectatori” le va aduce aproape de extaz pe cele mai îndrăzneţe dintre femei.

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: actul sexual axat pe supunere

image

Multor femei le place la nebunie ca partenerul să deţină controlul şi să le supună în timpul amorului. Tratamentul supunerii poate provoca „focuri” orgasmice de nestăpânit, iar vorbitul murdar, o fantezie conexă, este o altă practică excitantă pentru unele dintre ele. 

Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor: sexul cu un străin 

Femeile tânjesc, uneori, după un strop de adrenalină, iar noutatea este un bun stimulent, motiv pentru care sexul cu un străin este una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor. Nu este de mirare că o noapte incendiară în patul unui străin le face să se „aprindă”. Alături de un necunoscut îşi pot extinde limitele sexualităţii şi pot fi oricât de dezinhibate doresc, fără teama că vor fi judecate de un bărbat pe care nu plănuiesc să îl revadă.

   

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite