Cele mai bune poziţii pentru sex în lift

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă vă gândiţi să încercaţi poziţii şi locuri noi, lasă dormitorul şi experimentează sexul în lift.
Dacă vă gândiţi să încercaţi poziţii şi locuri noi, lasă dormitorul şi experimentează sexul în lift.

Există două lucruri după care bărbaţii sunt înnebuniţi: sex şi risc. Iar când cele două se întâlnesc, fii sigură că iubitul tău este în al nouălea cer. Deci, dacă vă gândiţi să încercaţi poziţii şi locuri noi, lasă dormitorul şi experimentează sexul în lift.

Cele mai multe lifturi moderne nu sunt tocmai spaţii intime, aşa că, pentru a te asigura că nu se uită nimeni la voi, ai grijă ca liftul să nu aibă camere de supraveghere, să nu aibă geamuri care să dea afară sau să fie echipat cu sistem de alarmă care se poate activa din exterior. Când ai parte de sex în lift, trebuie să te aştepţi să vezi multe feţe iritate atunci când ieşiţi din ascensor... doar oamenii au stat după voi minute în şir. Aşa că şterge-ţi zâmbetul de satisfacţie de pe chip şi prefă-te furioasă şi tu. Ca şi când ar fi fost defecţiunea de la lift, nu provocată de voi.

Poziţia „căţărătoarea”

Chiar dacă vorbim de un spaţiu foarte mic, asta nu este neapărat un inconvenient. Aşa aveţi ocazia să fiţi mult mai intimi unul cu altul, iar partenerul îşi va demonstra puterea, căci asta presupune să te susţină pe tine, care te caţeri, evident, pe el. Ei bine, dacă iubitul este mai firav, iar tu ai flexibilitate, poţi să îţi sprijini un picior pe pereţii liftului. Iar dacă vrei să o faci pe vitează, le poţi ridica chiar pe amândouă. Penetrarea este rapidă, iar senzaţia intensă.

Află care sunt cele mai bune poziţii pentru sex în lift pe clickpentrufemei.ro

Cât sex să faci pe zi. 5 beneficii uimitoare ale unei partide de amor
Top 5 poziţii sexuale de încercat în maşină

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite