5 poziţii sexuale de încercat în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poziţia linguriţa pe laterală se poate realiza atât în dormitor, cât şi în maşină.
Poziţia linguriţa pe laterală se poate realiza atât în dormitor, cât şi în maşină.

Contrar aşteptărilor, sexul în maşină nu are loc doar prin filme, ci destul de des în viaţa reală, aproximativ 49% din persoane având cel puţin odată în viaţă această experienţă. Iată top 5 poziţii sexuale de încercat în maşină!

Pe bancheta din spate

Dacă nu vrei să te alegi cu multe cucuie şi vrei să ai mai multă libertate de mişcare, împinge scaunul şoferului cât poţi de mult în faţă. În timp ce partenerul stă pe scaunul din spate, cu picioarele întinse în faţă şi sprijinite de marginile laterale a scaunului, partenera se aşază deasupra lui, cu spatele la el. Se sprijină pe genunchi şi pe mâini, care sunt aşezate pe scaunul şoferului. Maşina trebuie să fie oprită complet. În plus, fiind tu deasupra, vei putea controla unghiul de penetrare, precum şi viteza actului sexual.

Pe scaunul din faţă al pasagerului

Împinge cât poţi de de mult scaunul pasagerului în spate. Bărbatul se aşază pe scaun, iar partenera i se pune în poală, cu spatele la el. Se poate sprijini cu mâinile de genunchii lui sau de portieră, atât timp cât uşile sunt blocate. Această poziţie este ideală pentru stimularea punctului G şi a clitorisului.

Descoperă şi alte poziţii sexuale de încercat în maşină pe clickpentrufemei.ro. 

Cele mai tari poziţii sexuale pe care să le încerci în toamna asta
Poziţii incendiare de încercat chiar în această noapte!

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite