Cele mai aventuriere zodii: nativii care fug în braţele amanţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai aventuriere zodii. FOTO Arhivă Adevărul
Cele mai aventuriere zodii. FOTO Arhivă Adevărul

Cele mai aventuriere zodii. Nu toate persoanele sunt predispuse să înşele, dar în unele cazuri, astrele îşi lasă amprenta asupra caracterului indivizilor, transformându-i în infideli fără leac.

Cele mai aventuriere zodii: Berbecul iubeşte în ritm alert

Berbecii înşală atunci când nu mai au parte de pasiune în relaţia curentă. Pentru că sunt extrem de energici, se vor simţiţi îndreptăţiţi să meargă mai departe fără partenerul care nu poate ţine pasul cu ei. În plus, egoul nemăsurat al Berbecului îl transformă într-o persoană dependentă de atenţie, aşa că partenerul trebuie să găsească permanent soluţii de a-i satisface spiritul de aventură, potrivit dailyhoroscope.com.

Gemeni

Gemenii au nevoie de stimulare intelectuală pentru a nu simţi nevoia să fugă spre alte braţe. Pentru ei, comunicarea este esenţială, aşa că partenerii lor trebuie să le menţină interesul treaz prin conversaţii inteligente, cu aluzie sexuală, această modalitate fiind o cale bună de a le câştiga atenţia. Atunci când au o aventură, Gemenii înşală mai ales emoţional.

Cele mai aventuriere zodii: Scorpionul are o sete nestăvilită de pasiune

Scorpionul este foarte pasional şi este asociat adesea cu infidelitatea. Discret şi intens în relaţiile amoroase, nativul din Scorpion poate fi cu adevărat loial, dar are nevoie de un partener care să-i satisfacă dorinţele sexuale incredibile. 

Taur

Taurii devin tentaţi să aibă aventuri atunci când suspectează că partenerul nu le este fidel. Aşadar, suspiciunea de infidelitate atrage infidelitate în cazul lor. Pe de altă parte, nativii din Taur sunt extrem de senzuali şi adesea calcă strâmb doar pentru a-şi satisface plăceri interzise. 

Cele mai aventuriere zodii: Leul vrea să fie soarele şi luna partenerului

La fel ca Berbecii, nativii din Leu sunt născuţi sub influenţa unui semn de foc, motiv pentru care au nevoie de multă pasiune în viaţa amoroasă. În acelaşi timp, aceşti nativi simt în permanenţă nevoia să se afle în centrul atenţiei şi să fie mereu cei mai buni, în orice context. Au aventuri amoroase atunci când partenerii nu îi mai ridică în slăvi şi când nu le mai hrănesc egoul nemărginiţi. De obicei înşală cu persoane mai tinere

Săgetător 

Săgetătorii au nevoie de atenţie şi de acţiune în permanenţă, fiind mereu interesaţi să încerce lucruri noi. Aceşti nativi nu pot fi determinaţi de la bun început să-şi ia un angajament serios faţă de un partener şi obişuiesc să flirteze destul de mult. Pot fi parteneri loiali dacă partenerii le înţeleg nevoia de libertate şi spiritul de aventură. În caz contrar, vor ajunge să se numere printre cele mai infidele zodii.

Cele mai aventuriere zodii: Peştii cred în dragoste veşnică

Peştii au o imaginaţie debordantă şi nimic nu le place mai mult decât să întreţină iluzia unui amor predestinat, care va dăinui pentru totdeauna. În acelaşi timp, această nevoie de a visa cu ochii deschişi la marea dragoste îi poate face adesea să devină nefericiţi când relaţia ajunge într-o zonă de confort, de rutină. Partenerii nativilor din Peşti ar trebui să le ofere mereu motive să creadă că ei sunt marea dragoste pe care au aşteptat-o, altfel riscă să fie înşelaţi.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite