Zodii care se căsătoresc târziu. Cine sunt nativii care nu se grăbesc să spună „Da“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zodii care se căsătoresc târziu. FOTO
Zodii care se căsătoresc târziu. FOTO

Zodii care se căsătoresc târziu. Căsătoria este una dintre cele mai importante decizii pe care le luăm în viaţă, însă acest pas îl facem şi în funcţie de ceea ce ne este scris în stele. În timp ce anumiţi nativi se căsătoresc foarte tineri, există zodii care se căsătoresc târziu şi din cauza firii lor dificile sau indecise.

Zodii care se căsătoresc târziu. Gemeni

Nativii din Gemeni se numără printre persoanele extrem de greu de suportat de cei din jur. Firi complexe şi foarte schimbătoare, aceştia nu-şi găsesc uşor perechea şi pentru că cer foarte mult de la persoana iubită, dar şi pentru că se tem să-şi ia angajamente, notează gothorscope.com. Şansele unui mariaj apar după împlinirea vârstei de 30 de ani.

Zodii care se căsătoresc târziu. Fecioara caută partenerul perfect 

Fecioarele sunt perfecţioniste şi caută nod în papură partenerilior de viaţă, comportament care îi pune pe fugă pe aceştia din urmă. Le ia destul timp până realizează că omul la care îl visează cu ochii deschişi nu există, aşa că pasul spre căsătorie va fi făcut, cel mai probabil, după ce va avea parte de mai multe dezamăgiri amoroase. Şi în acest caz, 30 de ani este pragul psihologic pe care va trebui să-l depăşească.

Zodii care se căsătoresc târziu. Capricorn

Nativii din Capricorn sunt concentraţi să se realizeze în primul rând profesional şi social, ba chiar consideră că o căsătorie din dragoste ar putea să-i împiedice evoluţia personală. Sunt tentaţi de mariaje din interes, deşi tânjesc după o persoană lângă care vor avea şansa de a fi fericiţi. Este posibil să aibă parte de mai multe căsătorii, dar acest lucru se va întâmpla probabil între 30-35 de ani, când vor avea asigurate celelalte aspecte cărora le acordă importanţă.

Zodii care se căsătoresc târziu. Vărsătorul nu crede în dragostea cu acte 

Iată un nativ care nu crede că fericirea şi dragostea stau într-un act sau în declararea iubirii veşnice. Vărsătorul este o fire independentă, nu-i place să se simtă limitat, aşa că nu-l deranjează relaţiile fără obligaţii. Pasul spre căsătorie îl face adesea pentru a-i îndeplini dorinţa partenerului de viaţă, nu pentru că aşa simte că este corect.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite