Cele mai amuzante lucruri spuse de femei în timp ce dădeau naştere: „Vaginul e prost conceput, pur şi simplu ştii că un bărbat a avut ideea asta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mamele în travaliu pot fi amuzante când se aşteaptă mai puţin FOTO Arhivă
Mamele în travaliu pot fi amuzante când se aşteaptă mai puţin FOTO Arhivă

În timpul travaliului, femeile pot spune lucruri de care nu sunt conştiente şi care dezvăluie efectele secundare ale medicamentelor care le uşurează durerile.

Poate că naşterea este miracolul vieţii, dar majoritatea mamelor s-ar pune de acord că este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-au făcut vreodată. Desigur, femeile care nu au copii îşi pot imagina cum sunt durerile facerii, dar o discuţie recentă pe site-ul web Mumsnet a dezvăluit partea mai puţin cunoscută a naşterii: amuzamentul, scrie „The Independent“

Vorbesc precum Darth Vader 

Pe lângă urletele de durere, se pare că foarte multe femei au spus şi lucruri amuzante atunci când năşteau, datorită analgezicelor. Un efect secundar comun al tratamentului pentru ameliorarea durerilor facerii este îngroşarea vocii femeilor, multe dintre ele spunând că vorbesc precum Darth Vader. Multe mame au povestit că au avut halucinaţii, unele dintre ele văzând animale de fermă cântând la cimpoaie.

Dar, poate că şi mai amuzante sunt frazele pe care femeile în chinurile facerii le-au rostit. „E prost făcut, pur şi simplu ştii că un bărbat a avut ideea asta. Avem nevoie de vagine mai bune sau de medicamente mai tari“, a spus o femeie. 

Travaliul, mai bun ca orice drog 

O altă femeie a devenit furioasă şi i-a strigat asistentei să nu mai cânte pentru că o enervează când, de fapt, asistenta nu cânta deloc. O experienţă asemănătoare a avut o altă femeie care auzea la radio melodia „You're Beautiful“, a lui James Blunt, şi a crezut că este lângă ea în cameră. „Spune-i să nu mai cânte, mă enervează, îmi taie respiraţia“, i-a spus ea partenerului. „Nu mai vii lângă mine în pat din nou până când nu ai vasectomie“, a spus o alta partenerului ei, la jumătatea sarcinii.

Unele femei au recunoscut de faţă cu părinţii că uneori folosesc droguri. „Uau, e ca atunci când fumezi iarbă“, „E mai bine decât consumul de cannabis“, „Ăsta e cel mai prost trip pe care l-am avut“, au zis unele femei. O alta a spus că ar vrea să pescuiască macrou chiar atunci cu tatăl ei. „Nu pot să o fac! O să îmi cadă fundul! O să îmi cadă fundul!“, a zis o mamă fix când a născut.

Alte femei şi-au dorit să plece din sala de operaţii în timpul naşterii. „Le-am spus moaşelor că pot să facă ce vor ele, dar eu plec acum“, a zis o mamă, în timp ce alta s-a enervat peste măsură. „Ţipam şi spuneam: «Nu eu fac asta! Cine face asta?»“, referindu-se la contracţiile involuntare. Femeile care au devenit mame pentru prima dată şi-au cerut scuze faţă de mamele lor, în timpul naşterii, pentru că le-au supus unui astfel de chin. Cel puţin vor avea poveşti amuzante de spus copiiilor. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite