Cea mai nouă nebunie: petreceri de vasectomie. De ce tot mai multe cupluri aleg să nu aibă copii şi sărbătoresc acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai multe cupluri aleg să nu aibă copii. Şi în loc de botez, tinerii îşi cheamă prietenii la botezul unei maşini noi, bucurându-se de banii economisiţi în lipsa unui copil.

Lipsa unui copil aduce economii subtanţiale 

Noul trend poate să fie numit un semn al timpurilor actuale. Foarte multe cupluri de tineri aleg să nu mai devină părinţi şi aleg o viaţă fără copii. Astfel că multe cupluri celebrează această etapă a vieţii lor cu petreceri de vasectomie în care îşi invită prietenii să propună nume pentru o nouă maşină şi pregătesc torturi cu forma unui penis după de procesul de sterilizare definitivă a bărbatului, scrie „Daily Mail“.

Un cuplu a anunţat recent pe platforma Reddit că îşi invită prietenii la o astfel de petrecere, pentru a se distra pe seama faptului că nu vor mai avea copii. Mai mult, alte cupluri îşi invită prietenii pentru botezul maşinii, în loc de botezul copilului, rugându-şi prietenii să sugereze nume potrivite pentru noul autoturism. De asemenea, la o astfel de petrecere se joacă şi jocuri de societate, cum ar fi „Preţul corect“, în care dezbat ce pot să cumpere şi ce pot să facă cu banii pe care i-au economisit în urma alegerii de a nu mai avea copii. „O idee absolut briliantă. Mi-au plăcut invitaţia şi tortul. Felicitări! Să aveţi o viaţă bună chiar şi fără copii“, a comentat un utilizator în dreptul invitaţiei din mediul online. „Petrecerea de botez a copilului nu e altceva decât sărbătorirea actului sexual. Faptul că un spermatozoid a ajuns într-un ovul fertil. O petrecere de vasectomie este sărbătorirea unei partide de sex care se va întâmpla“, a zis un altul. 

image

Un tort de la o petrecere de vasectomie FOTO „Daily Mail“ 

image

FOTO „Daily Mail“ 

image

Tinerii vor sugestii pentru numele maşinii FOTO „Daily Mail“ 

Nu vor să sărbătorească tradiţia 

Trendul a devenit atât de cunoscut încât un cuplu a lansat un blog dedicat fenomenului, pe care l-au numit WereNotHavingABaby.com (n.r. - nu vom avea un copil). „După şase ani în care mi-am dorit să devin o mamă grijulie şi dinamică într-un viitor apropiat al vieţii mele, mi-am dat seama că nu aceasta e singura poveste a vieţii mele“, a postat Amy Blackstone, una dintre autoarele blogului amintit. „Nu mi-am oferit niciodată spaţiu şi timp să îmi răspund la întrebarea dacă îmi doresc cu adevărat să am copii. Societatea noastră este despre sărbătorirea reperelor tradiţionale. Eşti absolvent, apoi te căsătoreşti şi ai copii. Dar asta e o cale îngustă şi nu este indicată pentru experienţele multor oameni. Aşadar, de ce să nu sărbătoreşti alegerea de a nu avea copii?“, a mai zis ea. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite