Ce stă în calea erecţiei şi a unei partide de sex pe cinste: trei lucruri care strică cheful bărbaţilor de a face sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sexul poate fi un subiect stresant pentru multe persoane, iar următoarele trei motive de îngrijorare reprezintă zonele periculoase în jurul cărora se comncentrează discuţiile bărbaţilor.

Potrivit unui sondaj de opinie la care au participat 3.000 de bărbaţi, aceste subiecte au fost recurente, notează publicaţia online yourtango.com.

Sunt mereu cei care iniţiază sexul

Acesta a fost cel mai popular subiect în rândul bărbaţilor care au participat la sondaj. Concluzia studiului a fost aceea că majoritatea bărbaţilor se simt securizaţi prin faptul că sunt cei care iniţiază sexul cu partenerul de cuplu. Mai mult decât atât, mulţi dintre bărbaţii chestionaţi au spus că preferă să fie cei care iniţiază de obicei partidele de sex.  

Dar există şi bărbaţi, chiar sute, care au spus că şi-ar dori ca pertenera să fie cea care iniţiază sexul, măcar ocazional.

Răspunsurile în cazul celor din urmă au variat de la „Nu m-ar deranja dacă ea ar fi cea cu apetit mai mare şi cu mai multă iniţiativă, iar eu cel căruia i-ar fi greu să ţină pasul…” la „Într-o lume ideală, ea ar fi cea care să iniţieze de o dată - de două ori pe lună, doar pentru ca eu să ştiu fără urmă de îndoială că şi ea se simte la fel de atrasă de ideea de a face sex cu mine ca şi mine”.

Cea mai comună tendinţă în ceea ce priveşte răspunsurile primite se sprijină mai mult pe „Mi-aş dori ca ea să fie cea care iniţiază sexul câteodată”. Pentru majoritatea bărbaţilor însă, mai puţin înseamnă mai mult. O dată pe săptămână, sau de câteva ori pe lună pare să fie ideal pentru aceştia.

Sunt îngrijoraţi referitor la durata partidelor

Este un clişeu deja, dar este adevărat. Bărbaţii sunt foarte preocupaţi de penisurile lor şi de prestaţiile lor sexuale. Cele mai populare subdivizii care reprezintă o grijă constantă pentru bărbaţi sunt:

1) Am penisul destul de mare/ lung?

2) Rezist în pat suficient de mult timp?

3) Îmi satisfac deplin partenera?  

Unii bărbaţi au relatat că atunci când termină partida în mai puţin de 10 minute se simt ruşinaţi, chiar dacă partenerele lor se declară mulţumite. Totodată, bărbaţii şi-au exprimat dorinţa ca partenerele lor să îi reasigure din când în când că le iubesc sau că le adoră şi că prestaţia lor a fost mai mult decât bună (dacă acest lucru este adevărat).

Au o parteneră care nu se consideră sexy

Pe marginea acestui subiect, bărbaţii participanţi la sondaj au declarat că deşi le fac declaraţii partenerelor de cuplu, de genul „eşti cea mai drăguţă de pe planetă”, acestea tot nu le dau crezare. Alţi bărbaţi au afirmat că fac fotografii cu partenerele lor în vacanţele petrecute împreună şi că atunci când pleacă în delegaţii, se masturbează privind fotografiile respective, problema fiind aceea că deşi îşi consideră partenerele foarte sexy, ele preferă să facă sex cu lumina stinsă.

Alţi respondenţi au blamat presiunea pe care media o pune asupra femeilor în privinţa aspectului lor fizic şi şi-au exprimat dezaprobarea mai ales din cauza efectelor create, partenerele acestora fiind nesigure pe ele în ceea ce priveşte exteriorul lor.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite