Ce observă întotdeauna bărbaţii la femei atunci când fac sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detaliile la care femeile consideră că bărbaţii sunt atenţi în intimitate nu sunt nici pe departe cele de care se arată cu adevărat interesaţi reprezentanţii sexului puternic.

Specialiştii în relaţii de cuplu au explicat în publicaţia menshealth.com care sunt aspectele care contează pentru un bărbat atunci când fac dragoste cu o femeie, amănunte rareori similare cu cele care le frământă pe reprezentantele sexului frumos. 

Bărbaţii nu sunt interesaţi de o unghie de pe care a sărit oja sau de faptul că partenera are pielea de pe coate puţin cam aspră, lucruri din cauza cărora multe femei nu reuşesc să se relaxeze în timpul actului sexual. În schimb, bărbaţii sunt atenţi la acele semnale care le dau de înţeles că partenerele sunt excitate cu adevărat de ceea ce fac.

Ce le place bărbaţilor în pat: Dai dovadă de iniţiativă

Bărbaţilor nu le place să facă ei toată treaba, aşa cum nu sunt încântaţi de o parteneră care vrea să preia cu totul controlul în pat. Prin urmare, bărbaţii apreciază o parteneră care ştie când să preia frâiele în dormitor, să iniţieze schimbarea poziţiei sau să-i suprindă în orice alt mod plăcut, fără să pară însă că urmează un scenariu.

Ce le place bărbaţilor în pat: urmăresc modul în care te mişti 

O femeie ţeapănă, rigidă, îi va face să se întrebe dacă au greşit cu ceva, iar pofta de sex se va evapora cât ai clipi. Un bărbat are nevoie să simtă cum freamătă femeia sub el şi cu cât aceste semnale sunt mai evidente, cu atât va fi el încurajat să depună mai mult efort pentru a-şi satisface partenera.

Ce le place bărbaţilor în pat: Urmăresc privirea partenerei
Bărbaţii nu sunt înnebuniţi să-şi privească partenera în ochi atunci când fac sex, dar în schimb adoră să urmărească unde se opreşte privirea ei atunci când fac dragoste. Le place ca iubita se uite la ei când le face sex oral sau când ei îi fac sex oral partenerei, le place să urmărească modul în care dorinţa şi pasiunea i se citesc în privire, dar bineînţeles că nu apreciază când surprind o privire amuzată,  ironică sau evaluativă la modul negativ.

Ce le place bărbaţilor în pat: Sunt atenţi la ritmul respiraţiei

Deşi poate să pară surprinzător, bărbaţii sunt foarte atenţi la schimbările de ritm în respiraţia partenerei, acesta fiind un alt indiciu care le dă de înţeles că ceea ce fac este apreciat şi că se află pe drumul cel bun. Asta nu înseamnă că partenera trebuie să gâfâie de parcă aleargă în cursa de 100 de metri garduri, dacă nu simte acest lucru. Extrem de excitant pentru marea majoritate a bărbaţilor este să simtă respiraţia partenerei cum le mângâie ceafa, urechea sau zona genitală. 

Ce le place bărbaţilor în pat: Bagă de seamă dacă eşti proaspăt epilată şi când porţi lenjerie sexy
Bărbaţii apreciază eforturile depuse de partenere pentru a arăta bine pentru ei. Sunt încântaţi dacă observă o coafură pubiană nouă, dar asta nu înseamnă că nu se simt la fel de bine fără niciun fel de pregătire de acest fel. Chiar dacă multe reprezentante ale sexului frumos se plâng de faptul că bărbaţii abia aşteaptă să le dezbrace, aşa că nu contează prea mult dacă investesc în lenjerie sexy scumpă, adevărul este că aceştia sunt încântaţi de astfel de surprize, doar că nu le place să-şi exprime verbal entuziasmul.
 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite