Tipuri de bărbaţi de care trebuie să te fereşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tipuri de bărbaţi de care trebuie să te fereşti: narcisiştii şi cei care te doresc, dar nu te vor în viaţa lor
Tipuri de bărbaţi de care trebuie să te fereşti: narcisiştii şi cei care te doresc, dar nu te vor în viaţa lor

Tipuri de bărbaţi de care trebuie să te fereşti. Bărbaţii nu au întotdeauna calităţile pe care femeile le vor pentru posibilii parteneri, însă printre reprezentanţii sexului puternic sunt unii pe care domnişoarele şi doamnele ar trebui să-i evite cât de mult cu putinţă.

Tipuri de bărbaţi de care trebuie să te fereşti. Narcisistul

Îşi petrece mai mult timp să se pregătească pentru o ieşire în oraş decât tine. Nu-i place modul cum te îmbraci şi vrea ca el să fie întotdeauna în centrul atenţiei la evenimente. Te consideră neadecvată accesorial, lipsită de importanţă. Pentru el eşti doar un rău necesar, o anexă din viaţă sa. 

Bărbatul care te doreşte, dar nu te vrea în viaţa lui

Acest tip de bărbat este genul de persoană care nu te apreciază, oricât de multe ai face pentru el. Eşti pseudofemeie, o dorinţă de o noapte de care speră să se poată dispensa oricând, oricum. Crede că trebuie să faci totul pentru el, iar el să nu dea nimic. 

Tipuri de bărbaţi de care trebuie să te fereşti. Imaturul 

Are peste 25 de ani şi în continuare e mai pasionat de jocuri decât de lucruri care ar putea să-l ajute cu adevărat în viaţă. Nu îi place să meargă la muncă sau, şi mai rău, nu munceşte. Dacă vrei o discuţie serioasă cu el, după doar cinci minute îţi dai seama că trăieşte într-o lume paralelă. Nu e ancorat în realitate, preferă să viseze cu ochii deschişi.

Jucătorul

Conduce o maşină scumpă, are sex-appeal şi un vocabular prin care în cinci minute poate convinge o femeie că e unul la sută. Ştie cum să te ţină în tensiune şi îţi promite aventuri de neuitat. Totuşi, nu vrea să te prezinte prietenilor săi, iar familiei sale, cu atât mai puţin. După un timp, începe să se încurce în minciuni, iar timpul acordat ţie e din ce în ce mai limitat. Cel mai probabil joacă la dublu, nu eşti singura din viaţa lui. 

Tipuri de bărbaţi de care trebuie să te fereşti.Gelosul

La început, acest bărbat îţi dă impresia că e foarte atent cu tine pentru că vrea să te cunoască, să vadă dacă sunteţi compatibili. Cu timpul, te sufocă, vrea să-ţi ştie orice mişcare. Orice amic al tău e văzut drept un posibil amant. Începe să-ţi interzică să te mai vezi cu prietenii, fie că sunt barbaţi şi pot fi rivali pentru el, fie femeile din grupul tău, „adevărate influenţe negative”.

Daca v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite