Ce îşi doresc bărbaţii în timpul sexului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sigur că nu ar trebui să faci nimic din ceea ce nu îţi place, dar, dacă vrei să ştii ce îşi doresc cu adevărat bărbaţii când vine vorba de sex, află că aceştia se mulţumesc cu destul de puţin… Majoritatea.

Bărbaţii nu îşi doresc nimic scandalos, cel puţin nu ceva de care te-ai putea ruşina. Sunt şi cazuri în care amândoi decideţi să încercaţi şi altceva, dar asta deja este o altă discuţie.

1. Vor să li se vorbească murdar

Bine, nu atât de murdar încât îţi este ruşine să te şi gândeşti. Nu trebuie să le povesteşti chiar tot ce simţi, dar câteva cuvinte bine plasate îi pot excita la maximum. Şi nici măcar nu este nevoie să ieşi din zona de confort. Cuvinte şi expresii precum: ”Mă simt atât de bine”, „sunt excitată”, „mai tare” pot face minuni. Dar nu folosi expresii prea tehnice, s-ar putea să rupă vraja momentului.

2.  Vor ca partenerele să preia controlul

După o zi extenuantă, când îţi doreşti foarte mult o partidă de sex, te abandonezi complet în braţele lui şi îl laşi să preia controlul, în timp ce tu te relaxezi. Totuşi, sunt situaţii când bărbaţii vor să fie la fel de răsfăţaţi. Nu trebuie să faci nimic complicat, este de ajuns să îl lipeşti de perete şi să adopţi o poziţie din care doar tu poţi stabili ritmul şi intensitatea penetrării.

Află ce îşi doresc bărbaţii în timpul sexului pe clickpentrufemei.ro.

7 sfaturi pentru o partidă de sex oral perfectă
Sex în fiecare zi, timp de un an

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite