Cum se schimbă sexul după căsătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la începutul relaţiei momentele de pasiune se aflau pe primul loc, altfel stau lucrurile după relaţia devine serioasă şi cei doi parteneri ajung la altar. Află cum se schimbă sexul după căsătorie!

Repede şi bine

Cuplurile căsătorite devin experte în arta amorului rapid. Oboseala acumulată peste zi, programul încărcat şi, mai ales, prezenţa copiilor îi determină să acorde mult mai puţin timp partidelor de sex. Astfel, multe cupluri căsătorite cad într-o rutină şi sexul nu le mai produce la fel de multă plăcere. Pentru a nu ajunge în această situaţie încearcă să trimiţi copiii la culcare devreme, stinge televizorul, încuie uşa dormitorului şi acordă întreaga atenţie partenerului tău. Chiar şi o partidă de sex la patru dimineaţa îţi garantează clipe fierbinţi.

Sex obligatoriu

Dacă în primele luni în care încearcă să facă un copil sexul poate fi amuzant, pe măsură ce trece timpul el devine frustrant, mai ales dacă veştile nu sunt încurajatoare. Astfel sexul devine o obligaţie, iar plăcerea scade. Din acest motiv este important să vă bucuraţi unul de altul, de momentele petrecute împreună şi să nu vă concentraţi pe motivul pentru care faceţi sex.

Află cum se schimbă sexul după căsătorie pe clickpentrufemei.ro.

Aceste provocări erotice fac partida de sex mai incitantă
7 tipuri de sex pe care trebuie să le încerci

Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite