Cât timp ţi-a mai rămas? Chiar poate Facebook să prezică data nunţii tale? Noi am testat aplicaţia şi...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

... rezultatul mă face curioasă în privinţa viitorului apropiat. Nimeni din afara cuplului nu poate şti cu exactitate când a sosit momentul. Dar ceea ce poate face această aplicaţie este un calcul bazat pe datele de căsătorie ale prietenilor tăi, astfel încât să obţină o medie a vârstei la care ar trebui să te căsătoreşti.

„Time” a creat o aplicaţie, la ţanc pentru Valentine's Day, care îţi calculează vârsta ideală pentru căsătorie. În momentul în care te conectezi la Facebook, aplicaţia îţi dezvăluie câţi dintre prietenii tăi sunt căsătoriţi, dar şi vârsta la care ar trebui să faci acest pas, în funcţie de informaţiile descoperite. Toate datele, începând de la zilele de naştere ale prietenilor tăi, până la statutul lor conjugal: într-o relaţie, într-un parteneriat domestic sau logodit. 

Pentru că eşti, cel mai probabil, prieten cu mulţi oameni de vârsta ta, cifrele vor identifica, teoretic, dacă ai trecut de vârsta la care aceştia se căsătoresc. Va funcţiona mai bine sau mai prost, în funcţie de informaţiile valabile. 

Aplicaţia va lua în considerare absolut toţi prietenii care sunt într-o formă de relaţie, indiferent că sunt căsătoriţi sau nu. 

Am încercat aplicaţia, la rândul meu, iar Facebook îmi transmite fără menajamente că mai am... 12 zile la dispoziţie, dacă vreau să rămân în rândul lumii. Vârsta medie la care prietenii mei s-au căsătorit este de 28.9 ani. Dar aplicaţia îmi dă şi o veste bună, pentru cazul în care chiar nu mă prezint în faţa altarului în 12 zile, în ciuda avertismentelor: jumătate din prietenii mei s-au căsătorit după această vârstă. N-am să disper, totuşi, Valentine's Day este vineri. Şi dacă nu, Dragobetele pică fix în 12 zile.

Reţelele sociale exercită o influenţă mare asupra atitudinii noastre în ceea ce priveşte căsătoria. Este unul dintre motivele pentru care Facebook face oamenii nefericiţi. Martori la parada de evenimente fericite ale prietenilor şi cunoştinţelor, devenim invidioşi şi singuratici, spune „Time”. 

Ca să încerci aplicaţia, vizitează pagina publicaţiei Time şi spune-ne cât timp ţi-a mai rămas!

Citeşte şi:

Facebook şi Twitter, responsabili de „durerile“ emoţionale

Jocul care te provoacă să fii fericit

Un like, un „Da”: românul care vrea să se însoare cu ajutorul Facebook

Viață de cupluPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite