„Un Like, un Da“ - un român îi convinge pe părinţii iubitei să îl accepte cu 100.000 de Like-uri pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Puică vrea 100.000 de like-uri pentru a arăta că poate face un gest WOW
Alex Puică vrea 100.000 de like-uri pentru a arăta că poate face un gest WOW

Un bărbat din Bucureşti încearcă să convingă părinţii iubitei lui să îi permite să o ia de nevastă, strângând 100.000 de Like-uri pe Facebook. Din păcate, momentan e departe.

Pagina de Facebook a lui Alex Puică a fost deschisă pe 10 decembrie 2013 şi a strâns până acum doar 6.000 de like-uri.

Bărbatul explică pe pagină de ce face asta. "De ce strâng Like-uri? Povestea mea e simplă: vreau să mă căsătoresc cu o fată. Ea a zis da şi am mers să-i cunosc familia. Mă aşteptam să fie o formalitate de genul spui că-ţi place mâncarea făcută de viitoarea soacră, vorbeşti despre fotbal cu viitorul socru", explică Alex Puică.

Din păcate, nu a fost aşa. "Eu i-am plăcut pe ei pentru că îşi iubesc foarte mult fata şi pentru că au făcut ceva în viaţă. Tatăl ei a fost procuror. Ei mă cam judecă pentru că sunt un om obişnuit cu job şi serios, dar fără realizări ieşite din comun. Care-i faza, eu nu vreau să-mi bag picioarele! Vreau să-i conving că pot să fac şi eu ceva Wow. Strâng 100.000 de Like-uri, 100.000 de Da-uri de la voi. Ştiu că pare o nebunie şi poate chiar este, dar sunt nebun după fata asta. Mă ajuţi", şi-a încheiat pledoaria Puică.

Pagina de Facebook poate fi accesată dând click pe acest link. 

Ideea lui Alex Puică este promovată de către Radu F. Constantinescu pe blogul său.

"Omul s-a îndrăgostit, a făcut primul pas, l-a făcut şi pe al doilea şi a ajuns la ultimul: a cerut-o pe femeia pe care o iubeşte viitorului socru", explică Radu F.

"În loc să se ridice de la masă cu scandal, româneşte, el s-a decis ca în poveşti să se dovedească demn de mâna fiicei lui Roş Împărat: dacă un prezidenţiabil are nevoie de 100.00 de semnături, el va strânge 100.000 de DA sub formă de like-uri pe Facebook", mai explică bloggerul.

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite