De Ziua Îndrăgoştiţilor, Teatrul Muzical din Galaţi va "elibera" certificate de căsătorie pentru o zi

0
0

Obişnuiţi să celebreze ziua sfântului patron al îndrăgostiţilor galezi, Sf. Dwynwen, Teatrul Muzical “Nae Leonard” din Galaţi va organiza vineri un eveniment care va încerca să îmbine tradiţia catolică cu cea autohtonă.

În spiritul Dragobetelui din 24 februarie, Teatrul Muzical "Nae Leonard" s-a pregătit să-şi îmbrace haina de sărbătoare şi de Sfantul Valentin.

Astfel, vineri, 14 februarie 2014, începând cu ora 17.00, în foaierul şi sala teatrului, într-un cadru festiv, tinerii îndrăgostiţi se vor putea căsători pentru o zi. Se vor acorda certificate de casnicie pentru o zi precum şi mici cadouri care să încânte tinerii însurăţei. Tinerii vor putea face fotografii artistice care să marcheze evenimentul.

De asemenea, pe baza biletelor cumpărate, se va organiza o tombolă care va avea ca premii 10 invitaţii a câte două locuri, pentru spectacolul “Liliacul”, ce va avea loc în data de 16 februarie, orele 18.00 precum şi două invitaţii pentru primele două numere extrase, la spectacolul susţinut de Fuego pe 23 februarie, de la ora 19.00.

Seara…de dragoste va fi încununată începând cu ora 18.00 cu spectacolul “Cabaret”, o feerie muzicală pusă în scenă de artiştii Teatrului Muzical “Nae Leonard”.

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite