„Above the Game“: ghidul care îţi arată, pas cu pas, cum să momeşti o femeie în dormitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ken Hoinsky a câştigat aproximativ 17.000 de dolari după ce a lansat pe piaţă un ghid ce conţine o serie de trucuri pentru a cuceri o femeie. Bărbatul îşi sfătuieşte cititorii să manipuleze şi să apeleze la băuturi alcoolice pentru a-şi atrage partenerele în dormitor, sfaturi considerate misogine şi blamate de femei.

„Above the Game“ (Deasupra Jocului - n.r.), cartea scrisă de Hoinsky, a cunoscut un succes nebun pe platforma kickstarter.com. Tânărul, în vârstă de 31 de ani, care locuieşte în Connecticut, a strâns o mică avere în urma comercializării pe piaţă a unui manual ce prezintă, pas cu pas, tactici de seducţie. Deşi clienţii s-au arătat încântaţi de „opera“ lui Hoinsky, cometatorii de pe reţeaua reddit.com l-au acuzat de misoginism şi înşelăciune, relatează „Daily Mail“.

„Sfaturile autorului îi încurajează pe bărbaţi să domine femeile prin manipulare“, avertizează Katie McDonough, argumentând că Hoinsky expune o serie de tactici imorale. În capitolul intitulat „Logistică“, scriitorul îi îndeamnă pe bărbaţi să-şi plimbe partenerele dintr-un bar în altul, până când le va atrage în dormitor.

Ken Hoinsky, autorul lucrării „Above the Game“ FOTO Facebook

image

„Anticipează orice mişcare şi pregăteşte o hartă cu locuri în care veţi merge pe durata întregii întâlniri“, scrie Ken Hoinsky. „Da, ar fi ideal să vizitaţi galeria de artă din oraş, dar acest lucru nu te va ajuta să ajungi la destinaţia finală“, este de părere tânărul.

Pentru a putea lansa acest manual, americanul a analizat, timp de trei ani, sfaturile şi opiniile existente pe un forum cu sfaturi de seducţie. „De obicei, le dau întâlnire fetelor în localuri proaste situate în apropierea apartamenului meu. De ce fac acest lucru? Simplu. Pentru ca, mai apoi, să le invit la mine să bem un pahar de vin“, notează  Hoinsky.

Ulterior, tânărul a recunoscut că bărbaţii imaginează tot felul de planuri, doar pentru a le atrage pe femei în patul lor. 

Hoinsky are pregătit şi un plan B, gata să fie folosit atunci când alte tactici au dat greş. „Mărturiseşte-i că nu obişnuieşti să faci sex de la prima întâlnire. Aşa, ea se va simţi mult mai în siguranţă şi îţi va accepta propunearea“, este de părere scriitorul.

Chiar dacă ghidul americanului a fost considerat util de unii bărbaţi, alte persoane au numit cartea un „viol cultural“, argumentând că aceasta reprezintă un atac la adresa demnităţii feminine.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite