Vârsta la care femeile se simt cu adevărat frumoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile se simt atrăgătoare şi în ziua nunţii, atunci când se află în vacanţă, după ce au făcut dragoste sau în perioada în care sunt însărcinate FOTO Shutterstock
Femeile se simt atrăgătoare şi în ziua nunţii, atunci când se află în vacanţă, după ce au făcut dragoste sau în perioada în care sunt însărcinate FOTO Shutterstock

Adolescenţa sau vârsta de 20 de ani nu reprezintă pentru femei momentele în care se simt bine în pielea lor, chiar dacă reprezentantele Evei pun mare preţ pe aspectul fizic şi un trup fără cusur atârnă greu în balanţă.

Împlinirea vârstei de 29 de ani marchează cea mai bună perioadă din viaţă pentru cele mai multe femei, conform unui sondaj realizat de o companie de cosmetice.

Încrederea pe care o au în ele la acest moment din viaţă, inclusiv din punct de vedere fizic, dar şi faptul că cele mai multe sunt îndrăgostite şi implicate într-o relaţie stabilă, iată motivele care le-au determinat pe cele mai multe dintre respondente, mai mult de 50%, să aleagă vârsta de 29 de ani.

De asemenea, rezultatele sondajului au arătat că femeile se simt cel mai în formă, fizic şi psihic, în ziua de vineri, la ora 10 dimineaţa. Cele mai multe dintre participantele la sondaj au ales ziua de vineri explicând că atunci se simt pline de energie şi atrăgătoare, mai ales în prima parte a zilei.

 Somnul de frumuseţe contribuie din plin la încrederea pe care femeile o au în felul în care arată, conform răspunsurilor oferite de două treimi dintre ele. Pe de altă parte, 29% din respondente au mărturisit că devin nesigure de calităţile lor fizice atunci când se află în prezenţa unei femei frumoase, relatează Daily Mail. 

Femeile se simt atrăgătoare şi în ziua nunţii, atunci când se află în vacanţă, după ce au făcut dragoste sau în perioada în care sunt însărcinate. Nu în ultimul rând, complimentele pe care le primesc de la prieteni sau de la alte femei contribuie în mod semnificativ la creşterea încrederii pe care o au în felul în care arată, mult mai mult decât aprecierile venite din partea iubiţilor sau soţilor.

Citiţi şi:

68% din femei schimbă imaginea partenerului în primele luni ale relaţiei

Femeile cercetează corpul altor femei la fel de mult ca bărbaţii

Topul ţărilor în care femeile au cele mai multe oportunităţi. Unde se situează România?

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite