„Vânătorul de crocodili” Steve Irwin, comemorat la 10 ani după moarte: mesajul emoţionant transmis de fiica sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steve Irwin, alături de soţia sa, Terry, şi fiica Bindi. FOTO eonline.com
Steve Irwin, alături de soţia sa, Terry, şi fiica Bindi. FOTO eonline.com

La 10 ani de la moartea australianului Steve Irwin, cunoscut ca „vânătorul de crocodili”, vedete şi oameni simpli din toată lumea i-au adus un omagiu postând mesaje pe reţelele sociale. Irwin a murit pe 4 septembrie 2006, la 44 de ani, după ce a fost înţepat de o pisică de mare. Tatăl său a publicat zilele trecute o carte în care apare un mesaj scris de fiul său înainte să moară.

Oameni simpli şi vedete, printre care actorul australian Russell Crowe, au postat pe reţelele sociale mesaje şi fotografii pentru a marca comemorarea a zece ani de când prezentatorul de televiziune şi ecologistul Steve Irwin a murit înţepat de o pisică de mare.

Crowe a scris pe Twitter un mesaj emoţionat, în amintirea bunului său prieten, în care vorbeşte despre soţia şi cei doi copii pe care Irwin i-a lăsat în urmă: „Steve Irwin a murit. Terri, Bindi şi Robert reprezintă un testament al iubirii pe care ai întruchipat-o, prietene”.

„Vei fi eroul meu pentru totdeauna. Te iubesc mai mult decât post spune în cuvinte”, a postat pe contul de Twiiter şi fiica de 18 ani a lui Steve, Bindi. La rândul lui, fiul în vârstă de 12 ani al lui Steve Irwin, a declarat pentru publicaţia „Brisbane Times” că speră să ducă mai departe moştenirea tatălui graţie pasiunii sale pentru fotografie.

steve irwvin

De asemenea, la zece ani de la moartea vedetei australiene, tatăl lui Steve Irwin, Bob, a publicat volumul "The Last Crocodile Hunter: A Father and Son Legacy", în care apare şi un bilet (foto jos) pe care fiul său l-a scris pe când avea 32 de ani, cu un mesaj emţionant.

"Dragi părinţi, probabil cel mai nefericit lucru din viaţa mea este ca mi-a luat 30 de ani să realizez ce rol important aţi avut în dezvoltarea caracterului meu, etica mea şi, mai ales, în găsirea fericirii mele. Acum, la 32 de ani, încep să-mi dau seama, în sfârşit. La bine şi la rău, voi aţi fost lângă mine. Puterea şi rezistenţa voastră de a mă creşte vor fi recompensate. Pentru tot restul vieţii voi ţine minte momentele minunate pe care le-am trăit şi le vom mai trăi. Sunteţi cei mai buni prieteni ai mei", este mesajul scris de Irwin.

steve irwvin

FOTO yahoo.com

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite