Un pensionar din Serbia locuieşte de 10 ani într-o casă construită în copac: ce l-a determinat să ia această decizie FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panţa Petrovic, bărbatul care locuieşte într-o casă costruită în copac FOTO EPA
Panţa Petrovic, bărbatul care locuieşte într-o casă costruită în copac FOTO EPA

Un pensionar în vârstă de 65 de ani din Serbia s-a decis să se retragă într-o casă construită într-un copac înalt de opt metri. După zece ani, bărbatul spune că a ajuns să sufere de singurătate.

Panta Petrovic, un pensionar în vârstă de 65 de ani din Serbia, sătul de agitaţia vieţii de angajat, s-a decis să se retragă într-o casă construită în copac.

După ce a lucrat vreme de 18 ani ca tehnician mecanic pe o navă, bărbatul s-a decis să se întoarcă acasă. Din nefericire, viaţa a devenit dură după izbucnirea războiului, aşa că s-a decis să-şi lase familia în Pirot şi să se mute în suburnii. Şi-a construit o casă într-un copac înalt de 8 metri şi trăieşte de zece ani la 350 de kilometri de Belgrad.

Bărbatul creşte capre, pisici, pui şi chiar şi un porc mistreţ, care se poate deplasa liber pe proprietatea sa, însă principala sursă de venit este pensia, pe care o primeşte pentru perioada în care a lucrat în Franţa. 

Panta Petrovic, purtând ţinuta tradiţională, urcând în casa din copac. FOTO EPA

image
image
image
image

Cu toate că locuitorii oraşului vin să-l viziteze ocazional, Petrovic spune că a ajuns să sufere de singurătate.


 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite