Un nou trend periculos s-a viralizat pe internet. Ce provocare primesc adolescenţii VIDEO

0
0

Un nou trend periculos a luat naştere în rândul adolescenţilor, care sunt provocaţi, în mediul online, să se filmeze în timp ce duc la capăt provocarea  denumită „shell on“.

Pe reţeaua socială Snapchat a luat naştere un nou trend. 

Adolescenţii se provoacă între ei să mănânce ambalaje din plastic, cutii de carton şi fructe cu tot cu coajă, filmându-se şi postând clipurile cu ei pe Snapchat, idee promovată de noul trend numit „shell on“, scrie New York Post.

Chiar dacă această provocare nu este la fel de periculoasă precum „Tide Pod Challenge“, cea în care adolescenţii erau îndemnaţi să mănânce capsule cu detergent, doctorii avertizează că plasticul sau orice altceva în afară de mâncare poate fi foarte toxic pentru organism.

„Materiale organice precum coaja fructelor nu sunt extrem de periculoase, spre exemplu coaja de lămâie care este folosită în reţete“, a afirmat fizicianul Max Plitt.

„Mâncatul ambalajelor din plastic este un lucru periculos. Chimicalele se pot descompune în organism şi pot provoca cancer“, a continuat fizicianul Max Plitt pentru sursa citată.

   

Un videoclip recent postat pe Snapchat îl arată pe Liam Hamm, un student la Şcoala McClintock din Tempe, Arizona, muşcând dintr-o pungă de plastic umplută cu morcovi.

„Veţi mânca masa de prânz cu sau fără coajă“, este descrierea postată alături de videoclipul lui Hamm în care rupe ambalajele din plastic cu dinţii.

Hamm a declarat că a văzut mulţi adolescenţi care au postat videoclipuri pe „Snapchat“, inclusiv unul în care un adolescent muşcă într-o lămâie: „Este chiar amuzant, dar oamenii nu înţeleg“.

   

Hamm a spus că nu ştie de unde a apărut tendinţa, dar este fericit că nu este vorba despre „Tide Pod Challenge“: „Este provocarea cu capsule de detergent, cu diferenţa că nu este periculos“.

După ce au văzut că această provocare devine din ce în ce mai cunoscută, foarte mulţi internauţi au început să lanseze critici la adesa celor care o promovează.

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite