Un copil de 3 ani riscă să moară din cauza unei boli bizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiețelul a fost surprins de mama sa în timp ce  rodea cablul unei console de jocuri și pe cel al unui încărcător de telefon
Băiețelul a fost surprins de mama sa în timp ce rodea cablul unei console de jocuri și pe cel al unui încărcător de telefon

Joseph Hughes, în vârstă de 3 ani, suferă de sindromul Pica, boală care îi provoacă nevoia de a consuma tot felul de lucruri care nu sunt nutritive. Acesta a fost surprins de părinții lui în timp ce mânca tot felul de cabluri electrice.

Kate Jarvis, în vârstă de 25 de ani, și-a surprins băiețelul în timp ce acesta rodea cablul unei console de jocuri și pe cel al unui încărcător de telefon. Din fericire pentru Joseph, acestea nu erau băgate în priză, așa că viața lui nu a fost pusă în pericol. „Prima oară când l-am surprins pe Joseph că mănâncă un cablu electric am fost îngrozită. Am încercat și eu și sotul meu să vorbim cu el, însă tot nu se poate stăpâni", a marturisit Kate.
Părinții băiatului l-au dus la medic, iar specialiștii au stabilit că suferă de sindromul Pica, boală care îl face să consume tot felul de substanțe care nu sunt nutritive. Aceștia sunt nevoiți să țină toate aparatele electrice din casă ascunse, pentru a fi siguri că fiul lor este în siguranță.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite