Articol publicitar

Trenduri în amenajări interioare

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
sssssssssss

Tendinţele în zona de Home & Deco se schimbă de la an la an, iar designul interior rămâne în continuare un domeniu dinamic. Întotdeauna când vorbim despre amenajarea interiorului casei, specialiştii pleacă de la un element central: lumina.

În funcţie de cum foloseşte lumina, un designer de interior poate crea un cămin elegant, sau o încăpere somptuoasă, ori pur şi simplu o camera cochetă şi boemă.

Lumina este factorul esenţial ce trebuie folosit cu chibzuinţă atunci când te hotărăşti să decorezi sau să redecorezi casa. Soluţiile sunt dintre cele mai ingenioase: amplasarea oglinzilor în puncte specifice ale unei camere, folosirea anumitor culori pentru pereţi, alegerea mobilierului adecvat, etc.

În ceea ce priveşte corpurile de iluminat, pe cât de vastă este gama de unde poţi alege, pe atât de specifice sunt nevoile fiecărui om. La fel, caracteristicile fiecărei camere din casa ta pot diferi fundamental de caracteristicile locuinţei vecinului tău, de exemplu.

Alessandrodesign.ro - corpuri de iluminat moderne cu becuri LED

Înţelegând aceste două aspecte, shopul online alessandrodesign.ro şi-a diversificat în permanenţă colecţia de corpuri de iluminat, ajungând astăzi să ofere clienţilor săi peste 1000 de modele corpuri de iluminat diferite.

sssssssssss

Candelabre şi Lustre cu Cristale

O tendinţă a modei, fie că vorbim de haine, ori design interior, este reîntoarcerea la valori din trecut, astfel încât barocul sau rococoul au redevenit actuale chiar în aceşti ani marcaţi de minimalism şi supratehnologizare.

Iar dacă vrei să îţi amenajezi căminul într-un stil deopotrivă elegant şi somptuos, vei avea nevoie de un candelabru impunător. În colecţia candelabre si cristale vei găsi diferite modele de candelabre luxoase, dar şi lustre cu cristale, elegante şi moderne. Iar tehnologia îşi are locul ei aparte, sursele de lumina fiind LED-uri economice.

Lustre LED

Tehnologia modernă permite astăzi soluţiile cele mai diverse pentru a-ţi amenaja camera pe gustul tău. Lustrele cu led sunt practice, elegante şi se potrivesc unui cămin modern, cu mobilier minimalist. Pe alessandrodesign.ro poţi găsi o gamă largă de lustre cu led, de diferite forme şi geometrii.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite