Trend bizar: bronzul artificial de schi, cu urme lăsate de ochelarii de soare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bronz artificial de schi

Un nou trend din industria frumuseţii şi-a făcut apariţia pe piaţa americană, extinzându-se rapid şi în Europa. Tinerele se bronzează cu ajutorul solarului sau a spray-urilorbronzante, dar cu un nou detaliu adăugat: masca de schi păstrată pe faţă. Efectul de „schi” este dorit printre tinerele care nu-şi permit o excursie în munţi, dar vor să arate ca şi cum şi-ar fi permis.

Una dintre urmele usturătoare pe care o vacanţă la schi le lasă este bronzul imparţial pe faţă, din cauza ochelarilor de soare. Majoritatea oamenilor se feresc de soarele puternic de pe vârful muntelui şi, mai ales, de consecinţele acestuia. 

Dar industria frumuseţii a devenit martora unui val de cliente care găsesc estetic acest accident. Motiv pentru care din ce în ce mai multe tinere frecventează saloanele de bronz artificial, unde se supun şedinţelor îmbrăcate doar cu masca de schi pe faţă.

Ca întotdeauna, există cineva care o ia în faţă. În această situaţie, a fost cazul vedetei Kim Kardashian, care s-a pozat după o astfel de şedinţă şi a postat imaginea pe Instagram. Tendinţa a depăşit rapid graniţele americane, devenind o practică de sine-stătătoare şi în America.

bronz artificial de schi

„Este chiar incredibil câţi oameni vin acum şi cer bronzul de schi”, a spus purtătorul de cuvânt al salonului Beauty Direction, pentru „Daily Mail”. „La început, nici nu ştiam ce fac. Intrau doar cu masca de schi şi ieşeau arătând ca nişte pui de panda, în jurul ochilor. Am întrebat, la un moment, o fată de ce face asta. Mi-a zis că asta este ultima modă, să arăţi ca şi cum ai fi fost la schi”, a povestit acesta.

„A devenit atât de popular, că am cumpărat şi noi ochelari de schi pentru a le oferi clienţilor, în caz că nu au”, a adăugat acesta.

Cotidianul britanic scrie că „tratamentul de frumuseţe este o consecinţă a recesiunii”, oferindu-le impresia că au fost într-o vacanţă binemeritată.

„Se pare că este vorba numai despre aparenţe în acest sezon. Ni se pare că este o idee genială, astfel încât ne gândim să oferim un serviciu de bronz artificial în acest an”, a spus Suzi Sibthorpe, Marketing Manager al companiei Ski and Snowboard Show.

Un alt expert în bronz artificial citat de „Daily Mail”, de această dată de la St. Tropez, este de părere că este o metodă grozavă de a trişa pe pârtie. „Sfatul meu pentru cele care apelează la acest serviciu este să nu exagereze cu autobronzantul pe faţă şi să se limiteze doar la un strat, ca să fie mai puţin evident”, a spus aceasta. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite