Topul zodiilor mânate de invidie şi resentimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
razbunare.voodoo.shutterstock

Privesc cu invidie realizările celorlalţi şi încearcă să înţeleagă de ce au mai mult. Sunt 4 zodii care nu uită şi nu iartă niciodată.

Balanţă

Balanţa are o problemă cu fericirea altora şi doreşte în secret să aibă toate lucrurile pe care le are persoana pe care o invidiază. Judecă persoanele din jur cu o rapiditate nemaivăzută şi tinde să le umilească doar din dorinţa de a le fi lor bine. Deşi sunt recunoscute pentru echilibrul lor, în privinţa resentimentelor nu reuşesc să facă acest lucru, scrie yourtango.com

Berbec

Berbecul este intolerant când vine vorba de fericirea altuia.  Deşi vrea să-i convingă pe cei din jur că este bine intenţionat şi are compasiune, adevărul este exact invers. Intră în defensivă când vede că cineva are mai mult decât el.

Scorpion

Scorpionul respinge tot ce nu poate controla. Îi vei fi antipatic doar pentru că ţii la propria părere în cazul în care nu eşti de acord în totalitate cu ideile lui. Dacă cineva nu i se subordonează vor apărea imediat resentimente din partea Scorpionului.

Vărsător

Născut gelos, Vărsătorul nu are nici măcar o şansă să nu dezvolte resentimente faţă de colegi sau prieteni. Vărsătorul se simte discriminat şi niciodată mulţumit de ce are. Se uită cu invidie la toate realizările celor care se descurcă mai bine decât el şi încearcă să înţeleagă de ce au mai mult. Vărsătorul pur şi simplu te va invidia pentru realizările tale.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite