Top 10 cele mai bune sortimente de bere din lume. Printre aromele preferate de consumatori se numără vanilia, romul, ciocolata sau marmelada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de hamei au votat cele mai bune sortimente de bere. Produse în diferite regiuni, în moduri şi cu arome dintre cele mai diverse, sortimentele promit a satisfacele cele mai pretenţioase gusturi.

In onoarea Zilei internaţionale a berii, sărbătorită în data de 5 august, site-ul RateBeer.com a întocmit un top al celor mai bune beri din lume, pe baza a peste 3 milioane de recenzii.

De la sortimente cu arome precum esenţă de vanilie, zmeură, ciocolată sau marmeladă, păstrate în butoaie de stejar, cele 10 tipuri de bere sunt votate drept cele mai bune sortimente din lume. Fie că vă place berea cu gust fructat, dulce sau amar, cel puţin una dintre acestea vă vor răsfăţa simţurile.

10. Always in Life

Având o concentraţie de 10,2% alcool, acest sortiment de bere are cu note de rom şi stejar.

image

Foto businessinsider.com

9. DIPA V3

Produsă în Manchester - Anglia, compania Cloudwater Brewing a creat reţeta perfectă folosind ca ingrediente principale Vermont şi fructe, sortimentul având un puternic gust de hamei.

image

Foto businessinsider.com

8. Mornin' Delight

De la berarii din Decorah, acest sortiment cu 12% alcool are un zdravăn gust de espresso, sirop de arţar şi esenţă de vanilie, scrie businessinsider.com.

image

Foto businessinsider.com

7.Song of Joy

O bere  cu parfum floral şi note de citrice, cu un gust plăcut de hamei.

image

Foto businessinsider.com

6. Närke Kaggen Stormaktsporter Börb’n å Hallon

Preparat în butoaie de stejar, aceast  sortiment produs în Suedia are gust de ciocolată, cafea, fructe de pădure, cacao şi bourbon.

image

Foto businessinsider.com

5. Lambic d'Aunis

  Aest sortiment de bere este prepareat din struguri Pinot d'Aunis. De un roşu tulbure şi aromă florală, sortimentul produs în Bruxelles este uşor piperat.

image

Foto businessinsider.com

4. Pliny the Younger

Produs în Santa Rosa din California, sortimentul conţine de patru ori mai mult hamei decât o bere obişnuită, rezultatul fiind un echilibrat gust de grapefruit, miere şi malţ.

image

Foto businessinsider.com

3. Dark Lord Imperial Stout

Servită doar o zi în fiecare an, această bere este preparată în Munster, Indiana.  Cu o concentraţie de 15% alcool, băutura are gust de cafea, vanilie şi zahărul indian.

image

Foto businessinsider.com

2. Cuvée Armand & Gaston

Fabricată în Beerse, Belgia, această bere are o culoare portocalie spre auriu, având  arome de struguri albi, măr verde, lămâie, lemn vechi şi citrice.

image

Foto businessinsider.com

1. Westvleteren XII

Fabricat de către un grup de călugări din Belgia, berea se vinde numai la mănăstirea Abdij Sf. Sixtus. În ciuda disponibilităţii sale limitate, Westvleteren XII este pe lista preferatelor în topul consumatorilor de bere, care o iubesc pentru aromele sale unice de marmeladă, ciocolată şi caramel.

image

Foto businessinsider.com

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite