Zvonurile au început deja să curgă. Când se lansează Samsung Galaxy S9

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici nu s-au terminat bine zvonurile cu privire la Samsung Galaxy Note 8, odată cu lansarea acestuia, că încep deja cele referitoare la noul flagship al companiei, Galaxy S9, care urmează să fie lansat mai devreme decât ne aşteptam.

Samsung Galaxy S8 a fost prezentat în luna martie, iar de la dezvăluire şi până la ajungerea pe piaţă au mai trecut câteva săptămâni, timp în care clienţii au avut posibilitatea de a face precomenzi. Lucrurile ar putea sta altfel anul viitor, iar un raport din piaţă susţine că Samsung ar avea de gând să se grăbească în ceea ce priveşte S9.

Acesta susţine că Samsung Galaxy S9 ar urma să fie dezvăluit în ianuarie 2018, iar primele smartphone-uri ar trebui să ajungă în mâinile utilizatorilor începând cu luna februarie. Astfel, telefonul ar urma să ajungă pe piaţă cu două luni mai devreme decât flagship-ul din generaţia actuală.

Informaţia despre noul calendar al lansării se bazează pe datele existente cu privire la ecranele OLED ale viitoarelor telefoane. Există deja mai multe zvonuri care arată că Samsung Display va începe să livreze astfel de ecrane începând cu luna noiembrie. Ele sunt furnizate de către companie cu două-trei luni înainte de asamblarea telefoanelor, aşa că lansarea din ianuarie este foarte probabilă.

Mai mult ca sigur, şi viitoarele Samsung Galaxy S9 şi S9 Plus se vor baza pe actualele Infinity Display, care au debutat pe S8 şi au fost preluate acum şi pe Note 8.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite