Ecranul lui Samsung Galaxy Note 8 este cel mai bun din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung Galaxy Note 8 este noul vârf de gamă al celor de la Samsung. Display-ul cu care acesta vine echipat tocmai a fost declarat cel mai bun din lume.

Ecranul excelează la cele mai importante capitole, oferind cea mai ridicată luminozitate întâlnită la un ecran pentru smartphone - 1240 nits şi o calitate a imaginii comparabilă doar modelului Galaxy S8, produs tot de Samsung.

Calificativul A+ acordat de site-ul de specialitate DisplayMate este justificat şi prin stabilitatea excelentă a luminozităţii odată cu schimbarea unghiului de vizionare - variaţie de numai 29%. 

Totuşi, ecranul cu tehnologie OLED are şi unele slăbiciuni, procesarea diferenţelor subtile de luminozitate şi luminozitatea medie a imaginii fiind sub nivelul alternativelor cu tehnologie LCD.

Printre dotările apreciate la Galaxy Note8 se numără şi aspecte de ordin software, cum ar fi procesarea mobile HDR, profilurile selectabile pentru gestionarea culorilor şi reglajele manuale pentru balansul de alb şi calibrarea canalelor de culoare.

Din păcate, performanţele stelare vin şi cu un preţ pe măsură, costul unui exemplar Galaxy Note8 depăşind 1000 de euro, scrie go4it.ro.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite