Zvonosfera Apple: iPhone mini ar putea fi un model Maxi cu ecran de 4,5 inci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone Plus sau iPhone Maxi ar avea loc între Galaxy S3 şi Note 2 la 5 inci. FOTO Marco Arment
iPhone Plus sau iPhone Maxi ar avea loc între Galaxy S3 şi Note 2 la 5 inci. FOTO Marco Arment

În 2013 piaţa aşteaptă de la Apple un telefon ieftin, cu ecran mai mare sau nu. iPhone mini a fost destul de prezent în zvonuri, dar acesta ar putea fi de fapt un telefon mai mare, cu ecran de 4,5 inci şi care să se numească Maxi sau Plus.

Pentru a scădea preţul per iPhone, Apple ar trebui să umble la componente, în special să renunţe la carcasa de aluminiu. Potrivit VentureBeat, pe lângă un iPhone premium şi-ar face apariţia un iPhone mai ieftin, dar cu ecran de 4,5 inci pentru a satisface şi nevoia unor utilizatori de un ecran mai mare. Un iPhone mai ieftin, care ar spori vânzările companiei, este mai ales dorit de investitori şi speculat de analişti.

Cu un display de 4,5 inci, Apple ar fi exact lângă cele mai cunoscute smartphone-uri cu Android, cum ar fi Galaxy S3, Nexus 4 sau cele mai mari, ca Xperia Z. iPad mini dovedeşte că poate face şi dispozitive ieftine, chiar dacă asta înseamnă că ele primesc componente ceva mai vechi. În cazul unui iPhone mai ieftin, Apple ar putea recurge la o carcasă de policarbonat ca în cazul laptopurilor Macbook.

Oficialii Apple au spus de multe ori că nu pregătesc un model mai ieftin, pentru că n-ar respecta blazonul companiei, dar acelaşi a fost cazul şi despre tableta cu ecran de 7 inci (iPad mini). „Steaua după care ne ghidăm sunt produsele foarte bune. Nu am face ceva care nu ar fi un produs extraordinar“, a declarat Tim Cook.

Site-ul pe care îl citează cei de la VentureBeat este din Japonia şi articolul în cauză susţine că telefonul va veni abia în 2014 şi într-o gamă largă de culori. iPhone Plus este un concept propus de un creator de aplicaţii. Are ecran de 5 inci şi păstrează rezoluţia de iPhone 5. Creşterea display-ului şi păstrarea unei rezoluţii deja în folosire înseamnă că aplicaţiile nu mai au nevoie de vreo modificare.

iPhone 5 şi iPhone Plus

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite