Yahoo Mail nu mai funcționează. Mii de persoane au raportat probleme cu aplicația de e-mail

0
Publicat:

Utilizatorii popularei aplicații Yahoo Mail au raportat că serviciul nu funcționează.

Yahoo Mail s-a blocat FOTO: Arhivă
Yahoo Mail s-a blocat FOTO: Arhivă

Popularul serviciu de e-mail Yahoo Mail nu mai funcționează, iar mii de clienți nu-și pot accesa e-mailurile și conturile, scrie express.co.uk.

"Este posibil ca unii utilizatori să aibă probleme cu aplicația Yahoo Mail. Investigăm și vom actualiza în funcție de necesități", se arată pe o pagină a serviciului de asistență pentru clienți Yahoo postată pe X.

Clienții și-au exprimat frustrarea online, utilizatorul X @Cyberbloke spunând: "Aplicația de e-mail Yahoo nu funcționează pe iPhone. Pur și simplu se închide".

"De fiecare dată când mă duc să deschid aplicația yahoo Mail de pe telefon, nu se deschide - se blochează pur și simplu astăzi", a spus @raisahassanXOX.

Acest serviciu de e-mail gratuit a fost lansat în 1997 și rămâne incredibil de popular în rândul consumatorilor din întreaga lume.

"Aceeași problemă, nici măcar nu se deschide. Am curățat memoria cache și am dezinstalat/reinstalat aplicația și tot nu funcționează. Coșmar total", a declarat utilizatorul X @storey_caroline.

Alții au remarcat că întregul site Yahoo Mail nu încarcă mesajele, nu doar aplicațiile pentru smartphone-uri pentru iPhone și Android.

Marți după-amiază existau peste 8.000 de rapoarte de probleme pe popularul site Down Detector, unde clienții serviciilor tehnice pot raporta probleme.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite