Xiaomi lanseaza Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

0
Publicat:

Xiaomi colaborează cu Daniel Arsham la transformarea celui mai recent model lansat la nivel internațional. Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition are un design care marchează întâlnirea dintre trecut, prezent și viitor.

image

Parteneriatul se integrează în curentul lansat de Daniel Arsham, “Future Archeological”. Este pentru prima dată când artistul experimentează crearea de texturi sculpturale pe un smartphone.

Au fost explorate noi perspective ale relației dintre oameni și unul dintre cele mai personale dispozitive folosite zilnic. S-a ajuns la realizarea unui obiect atemporal ce poate fi admirat în afara unui muzeu sau galerii de artă, atât cutia, cât și telefonul Xiaomi fiind transformate de artist.

Această colaborare are la bază valorile Xiaomi de inovare, design și producție, din perspectiva arheologiei ficționale a lui Daniel Arsham.

image

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition va fi disponibil într-o serie limitată de 2.000 de unități, în Europa. Parteneriatul va fi lansat pe 16 decembrie 2022, iar produsele vor fi disponibile pe website-ul highsnobiety, pe website-ul mi și în magazinul Xiaomi x Daniel Arsham din Berlin, în perioada 16-17 decembrie.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite