Articol publicitar

Xiaomi 13T și 13T Pro fac filmările de cinematograf și fotografiile de expoziție accesibile oricui

Publicat:

Pasionații de fotografie primesc cele mai bune vești, odată cu intrarea în România a celei mai noi serii de smartphone-uri de top Xiaomi, dezvoltată în parteneriat cu giganții fotografiei, Leica. Xiaomi aduce, de acum, în România, seria 13T - două smartphone-uri cu caracteristici foto și video de top, performanță de vârf și un design rafinat.

image

Fotografii și videoclipuri de calitate profesională

Atât Xiaomi 13T Pro, cât și Xiaomi 13T oferă o configurație de cameră triplă cu obiective Summicron proiectate împreună cu Leica, garantată să ofere rezultate uimitoare, atât pentru fotografii, cât și pentru clipuri. Seria 13T oferă, dincolo de standard, și o serie de funcții foto și video avansate, cu rezultate unice, printre care și:

•          Stiluri fotografice Leica pentru a reproduce aspectul clasic al fotografiilor Leica

•          Înregistrare video 8K pe Xiaomi 13T Pro

•          Înregistrare video pe 10 biți pe Xiaomi 13T Pro

•          Editare video rapidă și eficientă

image

Cu tehnologia Xiaomi ProFocus, Seria Xiaomi 13T permite fotografilor să surprindă acțiuni de neratat cu detalii incredibile, de la fotografii uimitoare cu subiecte în mișcare rapidă în prim-plan, cum ar fi câini și păsări, până la imagini fascinante cu oameni și locuri.

image

Tot cu Xiaomi 13T Pro, visele video devin realitate. Bun venit în lumea înregistrării video LOG 4:2:0 H.265 pe 10 biți, cu un control nemaivăzut al culorilor și al detaliilor. Modurile LUT preinstalate adaugă o notă de magie profesională videoclipurilor, redându-le cu o acuratețe a culorilor și o profunzime vizuală de neegalat.

Iar un video reușit nu înseamnă nici baterie golită, nici ore de asteptare pentru încărcare. Xiaomi 13T Pro acceptă Xiaomi 120W HyperCharge, care permite o încărcare de 100% în doar 19 minute. Ambele dispozitive au opțiune de încărcare rapidă, Xiaomi 13T Pro atingând o încărcare de 36% și Xiaomi 13T de 21% în doar 5 minute.

image

Design rafinat, care atrage privirile

Seria Xiaomi 13T este disponibilă în trei culori: Alpine Blue, Meadow Green și Black. Modelul Alpine Blue are un panou din spate din piele vegană premium, iar modelele Meadow Green și Black au un panou din spate din sticlă lucioasă. Ambele smartphone-uri sunt durabile, rezistente la apă și praf. 

Disponibilitate și preț

Xiaomi 13T Pro și Xiaomi 13T sunt disponibile în România la prețuri care încep de la 3.799 lei pentru modelul cu 12 GB RAM și 512 GB stocare, respectiv 2.999 lei pentru modelul cu 8 GB RAM și 256 GB stocare conform magazinului online oficial mi-home.ro. Modelele sunt disponbilie și în oferta altor vânzători.  

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite