WhatsApp adaugă o nouă opțiune prin care poți să îți trimiți singur mesaje

0
Publicat:

WhatsApp a început să implementeze o nouă opțiune care îți permite să îți trimiți singur mesaje. Potrivit WaBetaInfo, noua opțiune este acum disponibilă pe iOS în versiunea 22.23.74 a aplicației. Pe Android, funcția este disponibilă pentru unii în versiunea 2.22.23.77.

Aplicație Whatsapp pe smartphone. FOTO Shutterstock
Aplicație Whatsapp pe smartphone. FOTO Shutterstock

La ce e util să îți trimiți singur mesaje prin WhatsApp? Mulți oameni consideră că este util să noteze rapid o idee, ceva de ținut minte sau să salveze un link de pe internet într-un mesaj adresat sieși. Funcția poate fi utilă și pentru a partaja fișiere de pe o platformă pe alta. De exemplu, poți să încarci în WhatsApp o imagine de pe telefon și să o descărcaci pe desktop prin versiunea de PC a aplicației de mesagerie.

Platformele de mesagerie, precum Signal sau Slack, permit deja utilizatorilor să își trimită mesaje. Telegram îți permite să salvezi mesajele pentru mai târziu sau să creezi un canal privat unde poți continua să îți trimiteți mesaje. WhatsApp pare să fi luat act de ceea ce fac concurenții săi adăugând noua funcție.

Cum procedezi pentru a-ți trimite un mesaj pe WhatsApp? Pur și simplu deschizi un chat nou, iar atunci când selectezi un contact căruia să-i trimiți un mesaj, vei vedea propriul contact chiar în partea de sus a listei. În plus, la deschiderea acestui chat apare indicația - "Mesaj pentru tine însuți".

Cum să-ți trimiți singur mesaje prin Whatsapp pe iPhone. FOTO WaBetaInfo
Cum să-ți trimiți singur mesaje prin Whatsapp pe iPhone. FOTO WaBetaInfo

Mesajele trimise către tine însuți vor fi vizibile pe toate dispozitivele tale conectate. WhatsApp va menține, de asemenea, criptarea end-to-end a acestor chat-uri.

Dacă funcția nu este disponibilă pentru tine chiar acum, este posibil să trebuiască să mai aștepți câteva zile pentru ca WhatsApp să finalizeze implementarea.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite