ViewSonic prezintă UNIVERSE, o soluţie EdTech pentru şcoala în Metaverse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcoala în Metaverse.
Şcoala în Metaverse.

ViewSonic, furnizor global de soluţii grafice, prezintă cea mai recentă soluţie UNIVERSE by ViewSonic la conferinţa ISTE Live 22 de la New Orleans, desfăşurată în perioada 27-29 iunie, 2022.

Versiunea beta a UNIVERSE by ViewSonic prezintă un mediu virtual 3D imersiv construit pentru educaţie. Acesta facilitează experienţele interactive de învăţare care stimulează implicarea, sporesc colaborarea şi încurajează sentimentul de apartenenţă pentru momentele în care clasele nu pot fi împreună în acelaşi spaţiu fizic.

UNIVERSE by ViewSonic oferă spaţii de învăţare virtuale, cum ar fi săli de clasă, săli de curs şi spaţii de colaborare. Elevii se pot exprima şi pot interacţiona cu colegii prin intermediul unor avatare personalizate. 

Comenzile intuitive le permit să navigheze în campusul digital şi să se implice alături de colegii de clasă într-un mediu digital sigur. Comunicarea se poate realiza intuitiv prin mesaje private şi de grup, emoticoane şi audio.

ViewSonic UNIVERSE scoala în Metaverse

Profesorii pot utiliza diverse instrumente de predare cum ar fi partajarea ecranului, prezentarea unui feed şi crearea de teste care să se potrivească cel mai bine nevoilor fiecărei clase. Între timp, elevii pot colabora prin discuţii deschise în spaţiul principal de învăţare sau se pot separa în diferite săli de întâlnire pentru discuţii mai aplicate.

Cu ajutorul funcţiilor de gestionare a clasei virtuale, profesorii pot comuta între modul curs şi modul discuţii în funcţie de scenariul de învăţare. După fiecare oră sunt disponibile rapoarte detaliate de învăţare care oferă informaţii despre nivelul de implicare al elevilor, sprijinind profesorii cu informaţii bazate pe date pentru îmbunătăţirea rezultatelor învăţării într-un mediu digital.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite