VIDEO Rezumatul conferinţei de lansare a Huawei Ascend P7, cel mai bun smartphone al chinezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huawei Ascend P7 a fost prezentat în Paris
Huawei Ascend P7 a fost prezentat în Paris

Huawei Ascend P7 a fost introdus ieri. "Tech Adevărul" a fost acolo, ţi-am prezentat ieri detaliile conferinţei, iar azi avem rezumatul evenimentului şi în format video.

Huawei Ascend P7 are, în primul rând, un procesor construit de companie, se numeşte HiSilicon Kirin, are patru nuclee la o frecvenţă de 1,8GHz. Se mai adaugă 2GB de memorie RAM, un spaţiu de stocare de 16GB extensibil cu card microSD.

Telefonul va fi disponibil din iunie şi iulie în peste 100 de pieţe, întâi doar pe 50 dintre acestea, la un preţ de 450 de euro fără abonament. Orange l-a promis pe toate pieţele din Europa în care activează. Huawei Ascend P7 are un design puţin schimbat faţă de modelul de anul trecut şi este un model premium amplasat cumva sub iPhone 5s şi Galaxy S5, deşi nu se fereşte de comparaţii directe, ba chiar dintr-unele iese învingător, conform oficialilor companiei.

Spre exemplu, ecranul full HD de 5 inci are o densitate de pixeli mai mare decât iPhone 5s şi Galaxy S5, iar camera frontală e mai bună. Marile noutăţi sunt construcţia şi crearea unor elemente de design inspirate de la Sony Xperia, antena 4G a fost adusă la baza aparatului, iar compania susţinr că este cea mai compactă de acest fel. Semnalul este cu 50% mai bun. Telefonul rulează Android 4.4 KitKat cu interfaţa Emotion UI 2.3 a Huawei, pregătită cu peste 100 de teme.

Mai mult, compania a anunţat un concurs pentru designerii care cred că pot face teme mai bune. Premiul este de 300.000 de dolari şi e concurs internaţional. Pe lista de dotări se mai trec o cameră de 13 megapixeli cu senzor de la Sony şi una frontală de 8 megapixeli pregătită pentru selfie-uri perfecte şi groufies, după cum au fost denumite pozele de grup de către companie. Apoi, mai poţi să faci o panoramă selfie, prima imagine e cu tine, apoi cu alte două persoane (sau aceeaşi, dar îşi schimbă poziţia). Telefonul Huawei Ascend P7 mai are o baterie de 2.500 mAh.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite