VIDEO Prima cerere în căsătorie înregistrată cu Google Glass

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ochelarii Google au ajuns pe mâinile câtorva norocoşi care i-au găsit până acum întrebuinţări diverse. Astfel, dispozitivul Glass a fost folosit la interviu, a fost dus la concerte şi chiar a intrat cu purtătorul în duş.

Totuşi, un bărbat s-a gândit să folosească ochelarii Google într-o manieră mai romantică. Breon Nagy era cu iubita lui la Castelul Leeds din Kent, Marea Britanie când s-a decis să o ceară în căsătorie. În clipul de 26 de secunde, postat de Nagy pe Youtube, prietena lui stă pe un balcon, cu faţa la lac.

„Dacă ai fi regina mea, ţi-aş cumpăra un milion de castele. Să ne începem aventura împreună“, îşi începe Nagy discursul. Ingle se întoarce către el, puţin uimită de gest.

„Vrei să te căsătoreşti cu mine?“, spune Nagy, coborându-se pe un genunchi şi întinzându-i inelul. Ingle acceptă, îşi pune inelul pe deget şi îl sărută.

„Ţineam inelul de două zile până m-am decis că Castelul Leeds este un loc potrivit pentru a cere-o de nevastă. Îmi spusese să-i cumpăr un castel mai înainte, de aia am zis ce am zis“, specifică Nagy în descrierea filmuleţului.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

Cerere în căsătorie prin Google Glass

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite