HTC One primeşte Android 4.2.2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HTC One trece la Android 4.2.2 Jelly Bean
HTC One trece la Android 4.2.2 Jelly Bean

HTC One, unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piaţă la ora actuală, a primit o actualizare de software. Vârful de gamă al taiwanezilor va trece la Android Jelly Bean versiunea 4.2.2.

În ciuda faptului că se zvonea că cei de la HTC le vor permite tuturor utilizatorilor să experimenteze Androidul pur, actualizarea vine cu interfaţa Sense 5.0 inclusă.

Schimbările sunt, în mare parte estetice, însă utilizatorii se vor bucura de faptul că atunci când vor ţine apăsat pe tasta home, vor avea acces la Google Now şi la vechiul meniu de Android.

Actualizarea aduce şi economizorul de ecran Daydream dar şi posibilitatea de a vedea în procente autonomia dispozitivului lor.

Update-ul nu a ajuns, deocamdată, la toţi utilizatorii. Acesta a venit la scurt timp după ce Google a anunţat o versiune HTC One care oferă experienţa Nexus. Asta înseamnă o versiune a smartphone-ului de top taiwanez cu Android pur şi fără interfaţa Sense UI.

După lansarea HTC One Google Edition, reprezentanţii HTC au spus că examinează cele mai bune moduri de susţinere a celor care au adoptat telefonul cu rapiditate. Asta înseamnă că cei care preferă Android-ul pur ar putea primi, în scurt timp, opţiunea de a şi-l instala.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

HTC One şi „fratele“ mai mare: HTC are un phablet în lucru, va rula noul Android

HTC One este un succes, HTC se uită deja spre liga dispozitivelor medii, între tablete şi telefoane. Un phablet este în lucru la taiwanezi, conform ultimelor informaţii.

HTC One, de la Google: totul despre el şi dacă e mai bun decât Samsung Galaxy S4

HTC One vine cu o versiune de Android nemodificat pe el. Când? Spre finalul lunii iunie, iar aici adunăm toate informaţiile despre acest telefon şi de ce contează că HTC are încă un parteneriat cu Google. Apoi, cât de bun e faţă de Galaxy S4 şi ce te faci dacă ai deja un HTC One?

Samsung Galaxy S4, ediţia Google, are un rival serios: HTC One cu Android pur

Google confirmă, prin Sundar Pichai, şeful diviziei Android, că HTC One va avea parte de acelaşi tratament ca Samsung Galaxy S4 şi va fi lansat într-o ediţie specială, cu Android pur.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite