VIDEO Nokia Lumia 920 este, posibil, cel mai rezistent telefon din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lumia 920 are un ecran de 4,5 inci care rezistă foarte bine zgârieturilor şi loviturilor.
Lumia 920 are un ecran de 4,5 inci care rezistă foarte bine zgârieturilor şi loviturilor.

Când au prezentat modelul Lumia 920, cei de la Nokia s-au concentrat mai mult pe camera foto, ecranul PureMotion HD+ şi pe încărcarea wireless. Probabil nu s-au gândit că smartphone-ul poate fi folosit şi pe post de ciocan, iar zgârieturile nu apar prea uşor pe ecranul terminalului.

Testul de rezistenţă a fost făcut de către cei de la „PhoneBuff“ şi pe parcursul a opt minute Lumia 920 este zgâriat cu un cuţit, cu chei şi este lovit cu un ciocan. Mai mult, telefonul este folosit şi la bătut cuie. Primele zgârieturi apar pe carcasa din policarbonat, dar ecranul rămâne intact.

Primele urme apar după ce terminalul a fost folosit pe post de ciocan, dar ecranul continuă să funcţioneze normal. Cei mai mulţi utilizatori probabil că nu-şi vor alege un smartphone în funcţie de cât de bine rezistă acestui tip de teste, dar în comparaţie cu iPhone 5, Lumia 920 se poziţionează foarte bine. Utilizatorii s-au plâns că terminalul celor de la Apple este predispus zgârieturilor pe spatele din aluminiu şi ciupiturilor pe margine.

Însă în domeniul care contează mai mult, şi anume vânzările, terminalul Nokia nu este văzut prea bine. Analistul Michael Walkley de la Canaccord Genuity a spus că estimările pentru 2013 nu sunt prea optimiste, notează „BGR“. Asta se datorează în parte faptului că rivalii Android, iOS şi Blackberry şi-au asigurat o poziţie bună pe piaţă, dar şi lipsei de interes din partea utilizatorilor pentru Windows Phone.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite