VIDEO Barack Obama va fi prezent şi pe Tumblr. La ce să ne aşteptăm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
obama tumblr

Casa Albă a ajuns pe cea mai „hip“ reţea socială a momentului. Preşedintele Barack Obama este, de câteva zile, şi pe Tumblr iar utilizatorii pot vedea imagini comice cu preşedintele american.

Casa Albă a adoptat destul de greu reţeaua Tumblr dar are conturi pe Facebook, Instagrat şi Twitter.

Potrivit administratorilor contului, pe Tumblr vor fi postate „cele mai bune citate ale preşedintelui Obama, clipuri video cu oameni de ştiinţă tineri care vizitează Casa Albă sau poze adorabile cu Bo (căţelul preşedintelui. Vrem să vedem ce aveţi şi voi de spus: întrebări pentru Casa Albă, poveşti despre ce înseamnă pentru voi reforma imigrărilor sau moduri în care putem să ne îmbunătăţim activitatea pe Tumblr“.

Şi, pentru că punctul forte al Tumblr îl reprezintă imaginile animate, administratorii ne asigură că vor fi postate şi GIF-uri.

Cu toate că noul cont are numai câteva zile de când a fost creat, administratorii lui nu au stat degeaba. Într-o fotografie, Barack Obama apare „purtând“ şuviţele nevestei sale, prima doamnă Michelle Obama. În altă imagine, preşedintele american apare scuturându-se pe umăr, mişcare inspirată de melodia raperului american Jay-Z.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

T3ch în 3, 29 aprilie - Premieră mondială la Bucureşti: călătorie în timp în perioada interbelică prin Cronovizor

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite