Articol publicitar

Vezi cele mai atrăgătoare oferte la produsele IT&C de Black Friday

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Black Friday 2014 fie că îţi doreşti un laptop, o camera foto, o iprimantă sau un ebook reader le poţi cumpăra la un preţ redus. Magazinele au pregătite oferte cu reduceri de pâna la 70% la mii de produse.

Vezi ofertele magazinelor 

Oferte Cit-Grup – reduceri de peste 50% la mii de produse. Cit-Grup este cel mai mare magazin IT Refurbished din Romania cu peste 100 000 de produse pe stoc ce ofera livrare 24 h si garantie 4 ani.

Oferte MarketOnline - reduceri intre 30 si 60% la mii de produse. MarketOnline este singurul magazin online cu 7 stele. MarketOnline are in oferta peste 25.000 de produse din categorii diferite de care te poti bucura.

 Oferte F64 - pana la 50% reducere la echipamentele foto. F64 este cel mai mare magazin online care activeaza in domeniul comertului cu echipamente foto-video din Romania. In oferta de produse se afla cele mai importante brand-uri internationale din domeniu.

 

Oferte ClickShop - reduceri de peste 50% la mii de produse. ClickShop.ro este magazinul online de produse al Telekom Romania ce comercializeaza o mare varietate de produse, focusandu-se in special pe Electronice, produsele IT&C, produse pentru Casa & Gradina dar si multe altele.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite