Una caldă şi alta rece cu cel mai scump serviciu de mesagerie: WhatsApp a picat pentru a doua oară de când e la Facbook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

WhatsApp a a doborât două recorduri: a intermediat zeci de miliarde de mesaje, dar a şi picat a doua oară în aproape o lună. Cei mai mulţi utilizatori au dat vina pe Facebook.

Potrivit UberGizmo, WhatsApp a ajuns la un nou record de mesaje schimbate în 24 de ore. Serviciul de mesagerie instant cumpărat de către Facebook cu 19 miliarde de dolari a procesat 64 de miliarde de mesaje şi şi-a depăşit vechiul record de 50 de miliarde de mesaje, record stabilit în ianuarie anul acesta. În doar trei luni, mulţumită şi unei publicităţi majore prin achiziţia de către Facebook, WhatsApp a crescut foarte mult.

Dintre cele 64 de miliarde, circa 20 de miliarde au fost trimise, restul fiind primite. Cele două sume nu se potrivesc, deoarece e vorba şi de comunicarea în grup, foarte populară printre utilizatorii de WhatsApp. Totuşi, cifra este impresionată, dar WhatsApp are şi probleme. Astăzi, a avut a doua mare cădere de când Facebook a preluat serviciul.

Mesajul prin care compania şi-a anunţat succesul

Circa o oră, serviciul a fost „în genunchi“, aproape 3.000 de oameni plângându-se pe DownDetector.com cu privire la această problemă, informează TechCrunch. Desigur, pe Twitter, oamenii au publicat rapid câteva glume din care nu avea cum să lipsească Facebook. „WhatsApp a picat, acum toată lumea trece pe Facebook. Misiune îndeplinită“, a scris Alison Dilaurentis. „E amuzant cum WhatsApp n-a picat înainte ca Facebook să cumpere serviciul“, a spus şi Erin Lawless.

Compania şi-a cerut scuze faţă de utilizatori. De două ori chiar. „Îţi cerem scuze, serviciul nostru are probleme în acest moment. Lucrăm la rezolvarea acestora şi sperăm să ne revenim repede. Îţi cerem scuze pentru neplăcerile create“. Totuşi, Mark Zachary a descris perfect pe Twitter realitatea din timpul acestei „crize“. „Timeline-ul meu (n.red.: de pe Facebook) acum: WhatsApp picat. WhatsApp picat. WhatsApp picat. WhatsApp picat. WhatsApp picat. WhatsApp picat“.

Află mai multe: 

WhatsApp va trece prin cea mai mare schimbare: introduce apelurile vocale, funcţionalitate pe care Viber o are deja

De ce nu au vrut cofondatorii WhatsApp să-şi vândă compania către Google, pentru o sumă mai mare

Fondatorul Facebook a vorbit despre cea mai mare achiziţie făcută vreodată: WhatsApp va fi mare, e un pariu bun

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri