Ubisoft a anunţat Scalar, un instrument pentru crearea jocurilor video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ubisoft Scalar.
Ubisoft Scalar.

Ubisoft anunţă Scalar, un nou instrument care elimină constrângerile tehnice pentru dezvoltatori şi asigură crearea jocurilor video la o scară fară precedent.

Prin intermediul acestei tehnologii, componentele şi sistemele motoarelor tradiţionale sunt transformate în microservicii Cloud, opţiune ce permite utilizarea unei cantităţi nelimitate de putere pentru rularea diverselor tipuri de conţinut, de la lumi virtuale complexe până la simulari de joc detaliate.

Ubisoft Scalar permite, de asemenea, actualizarea şi îmbunătăţirea experienţelor oferite în timp real, precum şi includerea unor noi funcţii şi componente, făra a afecta activitatea jucătorilor.

Proiectul Scalar este o iniţiativă a Departamentului de Tehnologie Ubisoft, grup care reuneşte peste 500 de experţi în tehnologie, cu misiunea de a dezvolta instrumente şi tehnologii care îmbunătăţesc modul în care sunt realizate jocurile video.

Dezvoltarea Scalar este condusa de Ubisoft Stockholm, cu suport din partea studiourilor Massive Entertainment din Malmö, Redlynx din Helsinki, Ubisoft Bucureşti şi Kiev. Pe plan local, o echipa de specialişti contribuie la implementarea şi funcţionarea optimă a tuturor serviciilor online şi oferă suport în facilitarea procesului de implementare a aceastei noi tehnologii.

Ubisoft Scalar va fi distribuit în timp catre toate studiourile Ubisoft ale căror proiecte necesită Cloud Computing. În acest moment, Ubisoft Stockholm lucrează la un nou IP care foloseşte tehnologia Scalar.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite