Totul despre iPhone: iPhone 5C apare în noi imagini. Tim Cook, înlocuitorul lui Steve Jobs, reinventează iPhone 3G?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 5C, acelaşi smartphone Apple într-o carcasă mai ieftină.
iPhone 5C, acelaşi smartphone Apple într-o carcasă mai ieftină.

Apple o fi recunoscută drept o companie premium, dar noile imagini cu iPhone 5C par să ateste faptul că americanii sunt gata să vândă şi produse puţin mai ieftine, dar să-şi păstreze cota de piaţă. Cum sună „acelaşi iPhone, acum mai ieftin“?

Cele mai multe imagini cu iPhone 5C au fost, până acum, prea mici, neclare, neconcludente sau doar false, dar PhoneArena publică unele de calitate foarte bună care arată un iPhone alb cu carcasă din plastic. Pare să aibă aceleaşi dimensiuni cu ale iPhone 5 şi diferenţa este făcută de materiale, în loc de aluminiu la mijlocul aparatului şi sticlă la capete, acesta este creat integral din plastic.

iphone 5c

Este greu de crezut că Apple va renunţa la tiparul său de a lansa un singur smartphone foarte bun în fiecare an şi va oferi şi un astfel de model, dar apar tot mai multe informaţii. Se pare că acesta va costa aproximativ 490 de dolari, fără abonament, conform unor informaţii din China. Asta l-ar face mai scump decât iPhone 4, telefon încă la vânzare, şi l-ar face doar puţin mai ieftin decât viitorul iPhone de top.

Ecranul se pare că va rămâne acelaşi, 4 inci diagonală cu tehnologie IPS Retina pentru afişaj, iar camera va avea tot 8 megapixeli. Cu acest model, presupus a veni şi în mai multe culori, cum este gama Lumia de la Nokia, Apple fie reuşeşte să reinventeze iPhone 3G şi 3GS, ambele cu carcasă din plastic, fie s-a decis într-adevăr să lanseze şi pentru piaţa telefoanelor mai ieftine pe care Samsung vinde destul de mult.

Evenimentul oficial de confirmare sau infirmare a iPhone 5C se va derula, cel mai probabil, la începutul lunii septembrie, cum s-a întâmplat şi anul trecut. Iar în octombrie sau noiembrie sunt aşteptate noile modele de iPad şi iPad mini.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

Află mai multe despre produsele Apple:

Totul despre iPhone: 5C, un iPhone 5 mascat în plastic

Noi zvonuri în care iPhone e „implicat“: modelul ieftin este aproape confirmat, iar butonul Home ascunde un secret

Barack Obama sare în ajutorul Apple: Samsung nu mai poate interzice importurile de iPhone 4 şi iPad

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite