LG G2 mai apare într-o imagine detaliată înainte de marea lansare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

LG G2 va fi lansat astăzi, în câteva ore. Este cel mai aşteptat smartphone al companiei sud-coreene, iar înainte de marele eveniment mai „scapă“ o imagine pe Internet.

LG a aşteptat câteva luni după HTC şi Samsung pentru a-şi lansa smartphone-ul, dar s-ar putea ca acesta să capteze atenţia publicului chiar mai mult decât modelele rivale. În primul rând, din zvonurile de până acum, se ştie că butonul de reglare a volumului va fi poziţionat pe spate şi nu pe lateral, iar telefonul va fi puţin mai mare decât Galaxy S4. 

Evleaks, utilizatorul de Twitter care a tot publicat poze cu telefoane înainte de lansare, oferă ultima imagine importantă înainte de lansarea LG G2. După cum se vede în poza ataşată acestui articol, butonul de reglare a volumului este sub cameră, telefonul este mai rotunjit decât LG Optimus G şi ecranul pare mai apropiat de margine. Acesta se zvoneşte că are 5 inci sau 5,2 inci în diagonală la rezoluţie full HD.

Despre LG G2 se mai presupune că va utilizat nanoSIM, formatul lansat de Apple în urmă cu un an şi adoptat recent de către Motorola Moto X, dar şi de Asus PadFone. Mai mult, lista de dotări mai cuprinde un procesor Qualcomm Snapdragon 800, memorie RAM de 2GB şi un spaţiu de stocare de 16 şi 32GB.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook.

Află mai multe despre telefoanele LG: 

VIDEO Samsung Galaxy S4 serveşte drept material de inspiraţie pentru LG. G2 va avea o funcţionalitate interesantă

FOTO LG oferă noi detalii despre viitorul său super-telefon: are nume nou, dar dotări similare cu ale Samsung Galaxy S4

LG confirmă: Optimus G2, rival pentru Samsung Galaxy S4, e lansat pe 7 august

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite