Televizorul rulabil LG intră pe piaţă şi costă cât mai multe maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TV LG - fptp lg.com
TV LG - fptp lg.com

LG a lansat pe piaţă, cu foarte mare întârziere, televizorul rulabil cu care se laudă de mai mulţi ani, însă nu este disponibil la un preţ care să-l aducă în fiecare sufragerie.

Signature OLED R, televizorul LG rulabil pe care compania coreeană l-a prezentat pentru prima oară în urmă cu doi ani, a intrat oficial pe piaţă - doar pe piaţa coreeană deocamdată.

LG vinde acest televizor în Coreea de Sud cu 100 milioane KRW, ceea ce, la cursul actual de schimb, înseamnă 74.585 euro.

Este un preţ foarte mare pentru un televizor, în general, însă nu atât de neobişnuit pentru un produs care vine cu o inovaţie ce nu se mai regăseşte în portofoliul altor producători, iar cei de la LG sunt recunoscuţi pentru astfel de artificii, inclusiv în zona smartphone-urilor.

Signature OLED R are un panou flexibil de 65 inch, care poate fi retractat complet sau parţial în baza de lemn pe care este plasat. Practic, când nu este folosit, televizorul poate fi pur şi simplu ascuns în baza care îl însoţeşte şi care poate fi confundată un articol de mobilier.

Când este retras parţial, imaginea va fi afişată doar pe zona vizibilă a panoului, putându-se crea astfel diferite raporturi ale imaginii la care este redat conţinutul.

Televizorul celor de la LG are un istoric complicat, fiind prezentat prima oară la CES 2018, când era doar în stadiul de proiect. Un an mai târziu, a fost prezentată prima versiune comercială a acestuia, însă abia acum este disponibil în Coreea de Sud.

Nu există deocamdată informaţii despre lansarea în alte ţări, însă aceasta ar trebui să fie doar o chestiune de timp.

Citeşte şi:

Aspirator robot 360 S9 - Curăţare excelentă pentru case şi apartamente spaţioase (TECH REVIEW)

MMD anunţă lansarea monitoarelor cu touchscreen Philips 172B9TL si 242B9TL

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite