Articol publicitar

Side by Side LG GSXV91MBAF, combină frigorifică economică care îmbină utilitatea cu magia tehnologiei

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Combină frigorifică Side by Side LG GSXV91MBAF.
Combină frigorifică Side by Side LG GSXV91MBAF.

Side by side LG GSXV91MBAF este o combină frigorifică multifuncţională, de mari dimensiuni, dotată cu cele mai moderne şi extravagante tehnologii, la un preţ atractiv.

Construcţia cu uşi duble a combinei frigorifice o fac potrivită atât pentru bucătării mari cât şi mici, iar culoarea argintie a uşilor din inox şi a lateralelor de culoare gri o fac să se integreze perfect în orice colţ al casei.

Side by side LGGSXV91MBAF a fost proiectat cu două unităţi independente deservite de un singur compresor, de mare capacitate. Frigiderul şi congelatorul sunt unul lângă altul, pe verticala, complet separate, fiecare cu propria uşă de acces.

Compresorul linear inverter proiectat de LG economiseşte mai multă energie, datorită mecanismului adaptat şi proiectat pentru eficienţă. Acesta a revoluţionat tehnologia frigiderelor, oferind până la 32% economie de energie, maximă durabilitate şi control optim al temperaturii, pentru alimente proaspete mai mult timp.

Uşa cu ecran tactil de 29 inci, Insta View Door-in-Door are sistem de deschidere spre dreapta. Dacă vrei să vezi ce ai în frigider, fără să deschizi uşa e suficient să ciocăni de două ori în ecranul frigiderului şi sistemul de iluminare din interior se aprinde, iar tu poţi vedea conţinutul.

Cu toţii am deschis uşa frigiderului din curiozitate sau pentru a verifica ce avem în frigider sau ce trebuie completat şi acest lucru are un impact semnificativ asupra cantităţii de energie consumată.

Compartimentul spaţios Door-in-Door™ de la LG reduce pierderile de aer rece şi permite utilizatorilor sa depoziteze cu uşurinţă cele mai accesate gustări şi băuturi. Această funcţie ajută la reducerea pierderilor de aer rece cu până la 41%, păstrand alimentele proaspete mai mult timp.

Acest design aparent simplu nu numai că permite frigiderului să funcţioneze mult mai eficient, ci economiseşte şi o sumă frumoasă, impiedicând compresorul - motorul care creează tot acel aer rece - să folosească energie suplimentară pentru a răci, cheia creşterii duratei de viaţă.

Pentru a rezolva aceasta problemă a consumatorilor, compania a implementat o funcţie care îţi permite să vezi alimentele depozitate în interiorul frigiderului, fără sa mai fie nevoie să deschizi uşa. Este suficient sa atingi de doua ori acest display încorporat în uşa frigiderului pentru a vizualiza alimentele depozitate în interior, evitând astfel pierderea de aer rece.

Această inovaţie a fost posibilă datorită unui studiu realizat de LG cu ajutorul consumatorilor. Cercetările au stabilit că uşa frigiderului este deschisă de către utilizatori, în medie, de 79 de ori pe zi, şi de cele mai multe ori pentru a avea acces la alimentele foarte mici, cum ar fi bauturile sau snacks-urile, sau pur şi simplu doar pentru a vedea ce este înăuntru.

De fiecare data cand deschidem uşa frigiderului, se pierde o cantitate considerabilă de aer rece care duce la consum suplimentar de energie, dar şi la alterarea alimentelor depozitate în interior.

În plus, mulţi utilizatori uită să închidă uşa, deşi 56% au declarat ca nu le place ca uşa de la frigider să fie uitată deschisă. În acest caz particular, platforma LG ThinQ™ AI trimite notificări către smartphone dacă uşa frigiderului este lăsată întredeschisă.

Aplicaţia smart LG ThinQ™ nu se limitează doar la această funcţie, este un hub care oferă utilizatorilor posibilitatea de a supraveghea combina Side by side LGGSXV91MBAF de la distanţă şi:

1) de a controla nivelul temperaturii atât în zona frigiderului cât şi a congelatorului;

2) de a activa răcirea rapidă (express freezing);

4) de a găsi soluţii rapide la problemele de funcţionare ale frigiderului chiar şi atunci când nu eşti acasă, fără a fi nevoie de contactarea call center-ului LG.

Instaview mai vine echipat cu un nou suport complet pentru vinuri ce permite depozitarea a 4 sticle de vin,compartiment pentru utilităţi pentru depozitarea alimentelor mici cum ar fi mezelurile sau brânzeturile şi un nou dozator de gheaţă poziţionat acum pe uşa frigiderului pentru a obţine mai mult spaţiu de depozitare în congelator.

Combina frigorifica Side by Side LG GSXV91MBAF

Uşa frigiderului se poate deschide acum mult mai uşor, prin simplă apăsare a butonului ascuns, poziţionat în partea de jos a uşii.

În ceea ce priveşte păstrarea prospeţimii alimentelor, LG Instaview door in door oferă funcţiile FreshBalancer şi Moist Balance Crisper care menţin un nivel optim de umiditate în casetă cu legume, Hygiene Fresh şi Pure N Fresh care reduce la minim mirosurile neplăcute şi ajută la purificarea aerului în interiorul frigiderului.

Nivelul corect de umiditate este esenţial pentru menţinerea prospeţimii fructelor şi legumelor din frigider. Sertarul FRESH Balancer de la LG este echipat cu un comutator simplu care reglează umiditatea optimă pentru păstrarea prospeţimii fructelor sau legumelor, pentru un timp mai îndelungat.

Moist Balance Crisper™ este un capac inovator cu structură reticulată care păstrează nivelul optim de umiditate. Această asigură prospeţime un timp mai îndelungat, prevenind vizitele dese la magazin.

Tehnologia Pure N Fresh reduce mirosurile neplăcute şi menţine aerul din interiorul frigiderului în condiţii optime.

Side by side LG GSXV91MBAF este alegerea perfectă dacă iţi doreşti o combină frigorifică performantă, cu grijă pentru mediu, care să fie pe placul celor mai pretenţioşi utilizatori, indiferent de situaţie şi cerinţe, la un preţ foarte bun.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite