Samsung lansează un microSD de 128GB, pentru că niciodată n-ai destul spaţiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul card Samsung, microSD Pro Plus, are o capacitate de 128 GB şi a fost dezvoltat cu tehnologia MLC NAND flash a companiei.

Conform companiei, acest produs oferă cea mai bună viteză şi cea mai mare capacitate de stocare disponibilă pe piaţa soluţiilor de memorie dedicate utilizatorilor de drone, smartphone-uri, camere foto DSLR sau mirrorless şi a celor video de acţiune, cu funcţii de înregistrare şi redare la calitate 4K. Pentru mulţi utilizatori poate fi cea mai bună soluţie de stocare pentru conţinut video complex de înaltă rezoluţie şi fără să se teamă că rămân fără spaţiu.

Funcţionează în toate telefoanele cu port microSD şi care suportă astfel de capacităţi. Ironic e că în telefoanele Samsung nu îl poţi folosi, deoarece n-au slot pentru aşa ceva.

Gama Pro Plus a fost lansată în mai 2015, odată cu versiunile cu capacitate de 32GB şi 64GB. Cadul de memorie de 128GB se bazează pe tehnologia memoriilor MLC NAND flash, UHS-I Speed Class 3 (U3) şi Speed Class 10, oferind cele mai bune viteze de pe piaţă, citire de până la 95MB/s şi scriere de până la 90MB/s. Are o capacitate de înregistrare de până la trei ore şi 50 de minute de conţinut video 4K UHD sau 16 ore şi 20 de minute de conţinut video full HD cu camerele de acţiune.

În plus, cardul microSD Pro Plus de 128GB poate stoca maximum 10.940 de fotografii sau 30.670 de melodii în format MP3, în funcţie de setările şi configurările realizate de utilizatori. Este rezistent la apă (IEC 60529, IPX7), rezistent la temperaturi extreme, rezistent la raze X, având şi rezistenţă magnetică. Mai mult, vine cu o garanţie de 10 ani şi este garantat să reziste temperaturilor de operare între -25°C şi 85°C (-13°F şi 185°F) şi temperaturilor de non-operare între -40°C şi 85°C (-40°F şi 185°F). Datele salvate pe card nu vor fi afectate de razele X şi vor rezista unei forţe magnetice de pana la 15.000 Gauss – echivalentul unui scanner de rezonanţă magnetică avansat (pentru oricui îi pasă de aşa detalii). E disponibil în peste 50 de pieţe din Europa şi din alte regiuni, precum China, Coreea de Sud, SUA şi altele.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite